виж галерията Община Бургас ремонтира няколко пострадали от вандализъм детски площадки

...
виж галерията
Община Бургас ремонтира няколко пострадали от вандализъм детски площадки
Коментари Харесай

Ремонтираха потрошени от вандали детски площадки в Меден рудник“

виж галерията Община Бургас ремонтира няколко потърпевши от вандализъм детски площадки в комплекс " Меден рудник ". В тях са импортирани и спомагателни уреди за игра, както и нова паркова мебел. Нека скоро не се постанова още веднъж осъществяването на сходна намеса. Ако станете очевидец на посягане, постоянно подавайте сигнал.

Сред реконструираните обекти са трите детски площадки и пространството от 11 до 14 блок. На местата за игра са сложени ударопоглъщащи настилки. Подменени са част от оборудванията за игра. Счупените пейки са ремонтирани и освежени с нова багра.

Изцяло са възобновени люлките, пързалките, пейките и настилката на площадката при блок №4 в " Меден рудник ". Сега с новата си визия тя притегля от ден на ден деца и млади фамилии, които прекарват свободното си време на това място.

Старите уреди на площадките в парковото пространство до блок №70 и 71 са сменени с нови, които дават отговор на стандартите за сигурност. Добавена е и омекотена настилка в зоните за игра. Цялостен ремонт е осъществен на една площадка в кв. " Акациите ".

В момента се работи по детската площадка при блок №136, където се инсталират нови катерушки и пейки, поставя се ударопоглъщаща настилка. Преди няколко дни стартира повсеместен ремонт и на детската площадка сред 20 и 21-ви блок.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР