виж галерията Момиченце на 8 месеца остана сираче, след като баща

...
виж галерията
Момиченце на 8 месеца остана сираче, след като баща
Коментари Харесай

Статус във Фейсбук вбесил Димитър, после убил от ревност младата си жена?

виж галерията Момиченце на 8 месеца остана сираче, откакто татко му Димитър Симеонов, на 65 години, прободе смъртоносно с нож майка му Юлияна, на 25 години.

Трагедията се разигра в дома им в старозагорския квартал " Железник " точно на Ивановден малко след 16 часа. Мъжът е задържан в началото за 24 часа, а грижи за бебето са поели обществените служби в града. Съдебен доктор сподели, че младата жена е убита с един-единствен удар на ножа, попаднал тъкмо в сърцето й.

Преди това денем нищо не предвещавало бурята, развихрила се в апартамент на четвъртия етаж в жилищен блок на улица " Младост " 21, където фамилията живеело чартърен. По-рано на Ивановден майката завела бебето на надзорен обзор при доктор и го разходила с количката пред блока.

Основна версия, по която работят проверяващите, е ликвидиране от ревнивост. Въпреки огромната разлика във възрастта им, Митко и Юлияна живеели като семейство от няколко години. Преди да им се роди момиченцето, имали и момче, което умряло на 9 месеца. Двамата се познавали от десетина години, когато 15-годишната тогава Юлияна пристигнала да живее с татко си на квартира в прилежащ блок. Митко първо се сприятелил с бащата, а по-късно - и с щерка му, с която по-късно заживели на фамилни начала и сключили брак.

65-годишният мъж работел като водач във компания за произвеждане на самун. От първия си брак имал две пораснали деца, след развода някогашната му брачна половинка се запиляла на гурбет в Гърция. След това при него в квартирата заживяла без брак друга жена с дете. Тя на собствен ред си тръгнала, тъй като мъжът бил грубиян и тормозел дамите до себе си, описват съседи. Юлияна на процедура му била трета подред брачна половинка.

Освен по възраст, Димитър и Юлияна имали и други разлики. Неотдавна девойки било приключило висше обучение - специалността " Социални действия " в " Тракийския университет " в Стара Загора, преди този момент продавало хот-дог в центъра на града. Младата жена очевидно била намислила да изостави по-възрастния с 40 години Митко, даже в профила си във Facebook била оповестила, че е обвързана, само че с някой си Ники, който бил на 28 години. Това сигурно не се харесвало на водача, който не желал да се разделят.

Разследващите занапред ще обясняват дали това е било мотив за последната свада сред двамата, при която мъжът извадил ножа. Но Юлияна се била приготвила да излиза от жилището им, тъй като била облечена с палтото си, когато била прободена и паднала мъртва до входната врата от вътрешната страна на жилището. След убийството Димитър Симеонов първо се обадил на прочут доктор, като му споделил, че той самият е прободен смъртоносно.

Докторът дошъл на адреса, само че мъчно отворил входната врата на квартирата - тя не била заключена, само че от вътрешната страна тя била подпряна с натрупа на дамата. Когато въпреки всичко влезнал, медикът открил, че по тялото на мъжа имало порезни рани, които не били рискови. Тепърва ще се обяснява дали Юлияна се е борила за живота си или пък килърът й се е самонаранил по-късно. Сигнал за нещастието на телефон 112 подали съседи, които помогнали на лекаря да влезе в жилището, написа " 24 часа ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР