виж галерията Mercari #33 отвори врати в Mall Burgas Plaza. Обектът

...
виж галерията
Mercari #33 отвори врати в Mall Burgas Plaza. Обектът
Коментари Харесай

На Никулден Mercari откри своя втори магазин в Бургас

виж галерията Mercari #33 отвори порти в Mall Burgas Plaza. Обектът има повърхност от 220 кв. м. и чака своите клиенти с спомагателни 5% отстъпка, годна до 31.12.2018 година

На 6 декември в 9.00 ч. екипът на Mercari преряза лентата на своя втори магазин в Бургас, който е ситуиран в един от огромните мол-ове на морската столица. С този обект компанията отбелязва 33 – това е общият брой магазини, които оферират ГОЛЕМИ марки на НИСКИ цени също в София, Пловдив и Букурещ. От през днешния ден поданици и посетители на Бургас могат да пазарят истински марки дамско, мъжко и детско облекло и обувки на повърхност от 220 кв.м. Магазинът предлага над 2 хиляди чифта нови, маркови обувки и 4 хиляди фешън продукти на световноизвестни фешън производители. Особено огромен е изборът на мъжко облекло, маратонки и обувки. " Това е първият магазин от веригата в огромен търговски център. Mercari в Mall Burgas Plaza е също по този начин най-големият от всичките ни магазини в България и Румъния. Предлагаме извънредно многообразие на доста положително качество, защото считаме, че клиентите ни го заслужават, “ разясняват от Mercari.

Фирмата е учредена преди осем години в гр. Пловдив. Компанията следва рецепта за дисциплинираност и организация в селектирането и продажбата на истински марки дамско, мъжко и детско облекло, обувки и аксесоари. Целта е клиентите да получават висококачествени фешън продукти от последните сбирки на най-хубавите международни истински марки на оптимално ниска цена. Асортиментът се обновява всеки ден, като цените са постоянно до 60% по-ниски от целесъобразната цена на дребно на съответната марка. До края на сезона всички зимни продукти са понижени с още 20%.

До края на декември всеки клиент на Mercari в новооткрития магазин употребява спомагателни 5% отстъпка. Тя се комбинира с акцията за 20% OFF на зимната сбирка в стилната верига. Магазинът на ул. " Богориди “ в Бургас също предлага предпразнични промоции, годни през декември и януари следващата година.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР