виж галерията Красивата манекенка Ева Херцигова се движи в модния бизнес

...
виж галерията
Красивата манекенка Ева Херцигова се движи в модния бизнес
Коментари Харесай

Една от най-красивите манекенки днес е неузнаваема

виж галерията Красивата манекенка Ева Херцигова се движи в стилния бизнес от 1989 година, когато отпътува от родната Чехословакия за Париж. Тя се трансформира на секундата в международна звезда и списанията се надпреварват да я снимат за кориците си.  Днес тя е на 45 години и е изменена до неразбираемост. Слуховете са, че страда от анорексия и е станала подвластна от опиати и алкохол. Спекулациите, че взима опиати започнаха след развода й с музиканта Тико Торес. Самата моделка отхвърля. " Никога не съм взимала опиати, тъй като виждам по какъв начин те въздействат върху хората, не одобрявам това, което вършат с тях, дрогите в никакъв случай не са ме изкушавали ", твърди Херцигова пред The Sun.

Причина за спекулациите в действителност е, че след раздялата си с музиканта тя стартира да се появява отслабнала до неразбираемост с нездравословен цвят на лицето. Тогава излиза наяве, че се поддържа с честа приложимост на кокаин. " Отслабнах, тъй като съм в непрестанно придвижване, до момента в който се грижа за трите си момчета. Те ме изцеждат, само че би трябвало да им приписвам цялото си внимание ", твърди Ева. Близки до манекенката настояват, че тя се е подложила на лекуване, с цел да може да се върне към предходния си метод на живот.

Ева провокира страдание даже и на последната си поява по време на блестящо ревю в Лондон, където изглеждаше мъчително отслабнала. " Ева е твърдо решена да се промени поради фамилията. Това, че е краткотрайно изпаднала, не е нищо, тя има мощен дух и още веднъж ще си бъде същата ", уверени са приятелите на хубавицата.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР