виж галерията Днес екипът на доброволното формирование към Община Бургас се

...
виж галерията
Днес екипът на доброволното формирование към Община Бургас се
Коментари Харесай

19 души попълниха редиците на доброволното формирование към Община Бургас

виж галерията Днес екипът на доброволното формирование към Община Бургас се усили с 19 души. Така общата му бройка стана 112, като единния телефонен номер за незабавни повиквания.

Бургаският проведен доброволчески отряд бе основан през 2013 година със заповед на кмета Николов. Оттогава до през днешния ден той неведнъж е оказвал скъпа помощ в редица изключителни обстановки - летни пожари, зимни наводнения...

" За нас е чест да ви притеглим в бургаското непринудено формирование. Вашето присъединяване в него ще даде опция за спасяването на живот и попречване на материални вреди. Сигурността на бургазлии е по-висока, посредством и на вас! " - с тези думи през днешния ден кметът Николов приветства новите доброволци.

Всички 112 члена на бургаския отряд имат подготвеност при приемане на сигнал да отидат в оборудвания от Общината склад, да се екипират със специфичните си дрехи и техническо снаряжение, и по най-бързия метод да стигнат до мястото, където има потребност от тяхната помощ. За това те отделят от персоналното си време и не получават възнаграждение, тъй че заслужават всеобщо почитание.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР