виж галерията Близо килограм суха тревна маса - канабис и миниферма

...
виж галерията
Близо килограм суха тревна маса - канабис и миниферма
Коментари Харесай

Братя си направиха ферма за канабис в кооперация в Изгрев, вижте я!

виж галерията Близо кг суха тревна маса - канабис и миниферма за развъждане на канабисови растения са открити от чиновници от Пето Районно ръководство - Бургас при претършуване на два жилището, ситуирани в бл. 186 в ж.к. "Изгрев ". Те са населявани от двамата братя - Д.В., 43-годишен и Г.В., 37-годишен, и двамата престъпно проявени, от Бургас.

В единия апартамент, намиращ се на втория етаж в кооперацията и населяван от Д.В., са открити и конфискувани голям брой топчета със суха зелена тревна маса - канабис, с общо тегло близо кг. Във втория апартамент, ситуиран на първия етаж в постройката и населяван от 37-годишния Г.В., е намерено помещение за развъждане на марихуана, обособено във вградената част от тераса към дневната стая. От минифермата, оборудвана с голям брой лампи, барометър, термометър и вентилатор, са открити и конфискувани две саксии с канабисови растения с височина към 150 - 180 см.

Д.В. е арестуван за период от 24 часа, а брат му се търси от полицейските чиновници. Спрямо Д.В. е формирано бързо полицейско произвеждане, а по втория случай - досъдебно произвеждане.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР