виж галерията Бивши и настоящи ученици отГПНЕ Гьоте:виж ощеНамерете бивши съученици,

...
виж галерията
Бивши и настоящи ученици отГПНЕ Гьоте:виж ощеНамерете бивши съученици,
Коментари Харесай

Немската гимназия споделя опит с други училища

виж галерията Бивши и сегашни възпитаници от
ГПНЕ " Гьоте ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.НЕГ "Гьоте " ще показа своят опит в развиването и използването на новаторски практики в просветителния развой пред представители на други учебни заведения.

Иновативната процедура на НЕГ "Гьоте " е една от най-мащабните нововъведения в България. Тя има няколко аспекта, като един от тях е осъществяване на планова седмица в цялото учебно заведение, през която да бъдат направени и показани планови артикули от 4 випуска, под управлението на екипи от учители от разнообразни предметни области.

Вече четири учебни заведения от район Бургас са декларирали документално предпочитание да вкарат детайли от нововъведението на Немската гимназия.

РУО Бургас също включи разпространението на опита на НЕГ в семинара за нововъведения, положителни практики и технологии за преодоляване на основни компетентности по естествени науки, извършен на 09.02.2018 година посредством презентация на госпожа Р. Тодорова, старши преподавател по биология и здравно обучение и химия и запазване на околната среда.

В организацията на плановата седмица в НЕГ се включиха общо 48 преподаватели и 700 възпитаници.

Представители на компания "Съдърланд " също се причислиха към практиката като работиха по действителен проблем с група възпитаници. От техният образец бе заинтригувана и друга компания "Кул травел ", която прояви интерес да се включи в работата при идната планова седмица.Учениците имаха опция да избират от плановете, които се предлагаха по випуски.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР