Вихрен 1 : 2 Левски 30′ ГООЛ ЗА ЛЕВСКИ! 1:2!

...
Вихрен 1 : 2 Левски 30′ ГООЛ ЗА ЛЕВСКИ! 1:2!
Коментари Харесай

Вихрен - Левски 1:2, пълен обрат след гол на Анди Краев


Вихрен

1: 2

Левски
 30′
ГООЛ ЗА ЛЕВСКИ! 1:2! АНДРИАН КРАЕВ!
24′
ГООЛ ЗА ЛЕВСКИ! 1:1!! РОНАЛДО!  И тъкмо, когато Вихрен стартира да има вяра, че може дълго да задържи водачеството в този 1/16-финал, футболистите на Левски съумяха да възстановят паритета. Роналдо се пребори за висока топка и я отклони към Ивелин Попов, той пък от своя страна я върна единствено с едно допиране за бразилеца. Този път крилото на гостите показва и голова успеваемост, откакто осъществя в далечния ъгъл с хубав диагонален шут. В последвалата офанзива след попадението, обратът можеше да бъде цялостен, но удар с глава на Уелтън беше уловен с лекост от Загоров.
20′
Натискът на Левски продължи и с няколко корнера, при които въпреки и от Трета лига, защитата на Вихрен действаше повече от изрично във въздушните борби.
17′  Снимка 595709
Източник:
12′
РОНАЛДО! Неприятно сюрпризираните левскари можеха да стигнат до изравняването в 12-ата минута. Центриране към Роналдо на далечната греда беше отиграно качествено от бразилеца. Стражът Загорски докосна леко топката, с цел да може по-късно тя да бъде изчистена от голлинията с помощта на капитана Валери Георгиев.
6′
ГОООЛ ЗА ВИХРЕН! 1:0! УДОДЖИ!  Макар Левски да наложи напън и незабавно да опитва съперника си с няколко пробива на Уелтън, то огромната сензация настъпи в техен пасив. Домакините от Вихрен ликуваха, откакто в 6-ата минута се разписа паметният Удоджи. Друг прочут деец Йордан Минев центрира от корнер, а защитата на гостите работи толкоз отчайващо, че нисичкият №23 от надскочи Георги Миланов и с глава не остави никакъв късмет на капитана Николай Михайлов.
3′
Началото на дуела разкри същинския футболен празник, който всички в Сандански изживяха с визитата на Левски. " Гладиаторите " взеха решение да изплашат своя конкурент със зелената брада на Удоджи и неприятното положение на градския стадион.
2′  Снимка 595705
Източник:
1′
НАЧАЛО НА МАЧА!
Състав 12. Боян Загорски 13. Николай Михайлов - капитан 2. Дарик Моктар 5. Келиан ван дер Каап 18. Раиф Мурадов 6. Цунами 5. Тамги Лоншел 7. Георги Миланов 3. Валери Георгиев - капитан 8. Андриан Краев 7. Руслан Иванов 10. Ивелин Попов 23. Чигозие Удожи Динев 12. Абдулахи Шеху 19. Александър Якимов 17. Уелтън 16. Флавио Карвальо 18. Роналдо 13. Леонардо Силва 22. Патрик-Габриел Галчев 8. Йордан Минев 27. Асен Митков Треньор Ивайло Василев Станимир Стоилов Резерви 1 Абди Абдиков 99. Иван Андонов 15. Сибил Карагьозов 4. Нейтън Олдър 17. Рафаил Пърликов 24. Борислав Рупанов 9. Петко Петков 41. Димитър Андонов 14. Виктор Ергин 42. Денис Динев 4. Кристиян Христов 21. Божидар Йотов
Носителят на Купата на България - Левски, започва отбраната на завоюваното през май национално отличие. Селекцията на Станимир Стоилов гостува на Вихрен (Сандански) в дуел от 1/16-финалите на конкуренцията.

За " сините " този мач е от извънредно значение, предвид на обстоятелството, че столичани се намират в серия от 7 следващи срещи без победа. В последния си дуел Левски отстъпи на Славия, а преди този момент направи 5 следващи равенства. Последният триумф за момчетата на Мъри пристигна на 8 октомври против Ботев (Пловдив).
 Битка за власт или битка за напредък?
Битка за власт или битка за напредък?

От разединението в Левски няма да има краен победител

Левски отпътува с група от едвам 16 футболисти за Сандански, а много основни играчи няма да са на линия, защото са или с националните си тимове, или са контузени. Положението в клуба също не е розово и в последните седмици се породи напрежение. Заговори се за недоразумение сред Стоилов и притежателя Наско Сираков, като по-късно и двамата трябваше да отхвърлят тази информация.

Вихрен имат и историята зад тила си, откакто през 2008-а година към този момент са побеждавали " сините " на собствен терен. Това се случва в дуел от " А " група, когато прецизен от дузпа е Масена Моке. За Левски дузпа изпуска Георги Иванов-Гонзо, а това е началото на края за треньорската кариера на Вили Вуцов при вековниците.
 Лудогорец победи Розова котловина с 2:0
Лудогорец се поизмъчи, само че победи Розова котловина и продължава напред за Купата на България

" Орлите " чакат Левски или Вихрен на 1/8-финалите

Домакините са благосъстоятелност на предприемача Коко Динев, а в тима има много познати имена за родния футбол. Най-открояващото се е това на ветерана Йордан Минев. Бившият състезател на Лудогорец и ЦСКА играе паралелно със своя наследник Алекс. Атаката води здравенякът Петко Петков, а с задоволително опит още са Валери Георгиев, Руслан Иванов и Сибил Карагьозов.

В общата статистика левскарите имат 6 победи в 8 мача, 1 среща е завършвала наедно, а една с триумф за Вихрен.
 Станимир Стоилов: Когато си печален, не можеш да претендираш, че си благополучен
Станимир Стоилов: Когато си печален, не можеш да претендираш, че си благополучен

" Трябва да се изчистят всички недоразумения "

Главен арбитър на срещата е Ивайло Ненков, с помощници Красимир Миланов и Георги Величков. Четвърти рефер е Димитър Буров.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР