Вихра Къдринска встъпи официално в длъжност „Съдия“ в Районния съд

...
Вихра Къдринска встъпи официално в длъжност „Съдия“ в Районния съд
Коментари Харесай

Ново попълнение в редиците на Районния съд в Пловдив

Вихра Къдринска встъпи публично в служба „ Съдия “ в Районния съд в Пловдив. До актуалният миг тя е работела като „ прокурор “ в Районната прокуратура в Смолян и с решение на Съдийската гилдия на Висшия правосъден съвет от 8 юни е назначена на новата служба.

На церемонията по встъпването Вихра Къдринска постави клетва и подписа клетвен лист и акт за встъпване в служба в наличието на ръководителя на съда Иван Калибацев. Той я поздрави с добре пристигнала, пожела й да бъде здрава и да изпитва задоволство от работата си като арбитър.

Поздравления за встъпването си в служба и пожелания за здраве и професионални триумфи арбитър Къдринска получи и от Председателя на Окръжен съд – Пловдив госпожа Розалия Шейтанова, която беше формален посетител на представянето.

Вихра Къдринска е приключила „ Право “ в Бургаски свободен университет. Има над 22 година юридически стаж, като повече от 20г. работи в органи на правосъдната власт – Оценка за съвместимост – Смолян и районен съд – Чепеларе. От 2000г. е Районен прокурор на районна прокуратура – Чепеларе до 2019 година, след което минава в редиците на районна прокуратура – Смолян.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР