Виенското колело Слънцето на Москва не работи, съобщи Комерсант.От пресслужбата

...
Виенското колело Слънцето на Москва не работи, съобщи Комерсант.От пресслужбата
Коментари Харесай

Слънцето на Москва спря работа, ден след като Путин го откри

Виенското колело " Слънцето на Москва " не работи, заяви " Комерсант ".

От пресслужбата на атракцията оповестиха, че работата му ще е  в " стеснен режим ", с цел да се предотврати " всеобщ приток на гости ". 

Виенското колело беше намерено от съветския президент Владимир Путин вечерта на 10 септември.

„ Виенското колело „ Слънцето на Москва “ възобнови работа с ограничавания. Решението за преразпределяне на потока от гости в други дни беше взето, с цел да се изключат изключителни обстановки заради огромния брой хора, които желаят да се возят “, казаха от пресслужбата.

Оттам допълват, че тази мярка „ отстрани изцяло всеобщия напор от гости, способства за по-удобно и безвредно приемане на гостите “. Администрацията на " Слънцето на Москва " предлага на посетителите да върнат билети за дати от 11 до 25 септември или да ги заменят за атракционни артикули.

Каналът Telegram „ Внимание, Москва “ заяви, че след откриването на 10 септември виенското колело работи с неизправности. Московчани оповестиха, че атракцията е спряла да се движи, заради което посетителите са заседнали на 140 м височина.

Слънцето на Москва е най-голямото виенско колело в Европа. Вчера, 10 септември, съветският президент Владимир Путин и кметът на Москва Сергей Собянин участваха в церемонията по откриването на атракцията във ВДНХ. Те се свързаха с церемонията по откриването посредством видео връзка.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР