Vienna Classic Orchestra пристигат за празничен концерт на 8 декември

...
Vienna Classic Orchestra пристигат за празничен концерт на 8 декември
Коментари Харесай

Спечелете 2 билета за концерта на Vienna Classic Orchestra в София

Vienna Classic Orchestra идват за празничен концерт на 8 декември 2018 г в зала 1 на НДК. Ако желаете да чуете онлайн едни от най-виртуозните симфоници на австрийската столица, ние от Actualno.com ви подаряваме 2 билета.
За да участвате в играта ни, отговорете вярно на въпроса: " През коя година е учреден Vienna Classic Orchestra? " (). Напишете отговора си под формата на коментар с Фейсбук профила си под тази публикация.
Имате право да участвате до 12.11.2018 година, 10.00 часа. Победителят ще бъде определен на лотариен принцип и ще бъде разгласен на уеб страницата ни. Той ще завоюва 2 билета за концерта на Vienna Classic Orchestra на 8 декември в София.
***
Дни преди Коледа безконечните шедьоври на виенската симфонична класика ще оживеят в сърцето на София и ще зарадват многочислените почитатели на класическата музика в града. В непредставян до този миг обилен празничен театър концертмайсторите на световноизвестния Vienna Classic Orchestra ще съберат в една стратегия най-обичаните мостри на една многолетна музикална традиция.
За да станете част от този типичен театър, участвайте в играта ни и се потопете в магията на Виена.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР