Виена се разглежда като един от вариантите за бъдещата среща

...
Виена се разглежда като един от вариантите за бъдещата среща
Коментари Харесай

Австрийски медии разкриха подробности около срещата Тръмп-Путин

Виена се преглежда като един от разновидностите за бъдещата среща сред президентите на Русия и на Съединени американски щати Владимир Путин и Доналд Тръмп, оповестяват публични източници. Австрийските медии обаче настояват, че въпросът „ към този момент е решен ”.

Изданието Kronen Zeitung оповестява, че локалните управляващи се готвят интензивно за провеждането на срещата сред двамата държавни ръководители. Според изданието, тя ще се организира във Виена на 15 юли. Между другото, публично удостоверение на информацията към момента няма.

По данни на източниците, преди няколко дни в австрийската столица са пристигнали дипломати от Москва и от Вашингтон, с цел да прегледат детайлно провеждането на първата двустранна среща сред Русия и Съединени американски щати. Във Виена са видяни и представители на службите за сигурност на двете страни, които са почнали да изследват ситуацията.

Очаква се в скоро време в съветската столица да дойде съветникът на Доналд Тръмп Джон Болтън, който би трябвало да разиска организацията на евентуалната среща сред двамата държавни ръководители.

Държавният секретар на Съединени американски щати Майк Помпео пък съобщи, че Путин и Тръмп ще се срещнат в не толкоз далечното бъдеще.

Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР