Виедо, на което се вижда саморазправа между гратисчии и кондуктор

...
Виедо, на което се вижда саморазправа между гратисчии и кондуктор
Коментари Харесай

Агресия във влак - пътници без билети нападнаха кондуктор

Виедо, на което се вижда разпра сред гратисчии и кондуктор във трен, обиколиха обществените мрежи. Агресията, съпроводена със закани и обиди, се е разиграла в неделя, във влака сред Септември и Пловдив. А мотив за абсурда са билети, който костват 2 лв..

Майка, която решила да докара до Пловдив децата си на разходка с железницата, е станала очевидец на абсурда, разиграл се край Пазарджик. Самата тя също е била заплашвана.

" На гара Стамболийски се качиха мъж и жена. Служител на БДЖ придружи ромите до мястото, където ще седнат, с цел да ревизира имат ли билети. Те демонстрираха експанзия към служителя. Имаше и закани. Детето ми се разстрои и стартира да плаче. Обадих се на 112. Това не е първият сходен случай ", описа дамата пред Нова телевизия.

" Много неприятни думи, не желая да ги дублирам и не е благоприлично в наличието на децаца. Малката ми щерка изпадна в нервен плач ", добави тя пред bTV.

Инцидентът е завършил след сигнал до телефон 112, когато мъжът и дамата слезли от влака.

" Подобна експанзия във влаковете не е толкоз честа, само че въпреки всичко такива неща се случват. БДЖ работи с Министерство на вътрешните работи за предварителна защита. Във влаковете, които сме ги определили като рискови, има наложително патрулиращ служител на реда. В съответния случай не е имало подобен. Няма по какъв начин обаче във всеки вагон да има полицейско наличие ", разяснява шефът на секция " Пътнически транспорти " - Пловдив, БДЖ Ангел Даскалов.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР