Вие виждате голямата трагедия в Израел. Донякъде тя е провокирана

...
Вие виждате голямата трагедия в Израел. Донякъде тя е провокирана
Коментари Харесай

Росен Плавнелиев: Президентът Радев разделя нацията и кани вълка в кошарата

" Вие виждате огромната покруса в Израел. Донякъде тя е предизвикана от това, че за жалост израелската държавност през последните години беше тежко разграничена по всички вероятни въпроси.

Бяха обезглавени службите и управлението на армията. Като че ли ние сме на път да създадем същото нещо в България ", предизвести президентът Плевнелиев.

Той е извънредно обезпокоен, че в подобен миг от историческа значимост нашата държавническо управление наподобява по този метод.

" Не, не може да има два КСНС. Не, не може президентът да кани който си желае на тях поради неговото его, като нарушава още веднъж Конституцията.

Не, не може да дублираме съвет, който е толкоз значим за сигурността на жителите в Народното събрание (НС) и на трето място.

Да, министър председателят има своя съвет по национална сигурност. Той има право да го привиква на месечна база, в случай че би трябвало и на седмична, когато е мъчно и тежко. Разбирам това, което ще се случи в Министерски съвет (МС). Това, което не разбрах и останах надълбоко покъртен беше действието на президента Румен Радев ", съобщи президентът Плевнелиев.

Според него Радев би трябвало да подхваща съответни дейности и да реформира службите.

" Реформа, промяна, промяна - виновна. Нашите служби са политизирани, не са на висотата на упованията ", уточни Плевнелиев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР