Вие сте заета жена, което означава, че пестенето на време

...
Вие сте заета жена, което означава, че пестенето на време
Коментари Харесай

5 храни, които никога да не слагате в микровълнова фурна

Вие сте заета жена, което значи, че пестенето на време в кухнята не е просто потребно, а е изцяло належащо. За благополучие, тук идва на помощ микровълновата фурна, която има доста приложения в помощ на забързаните дами. Но има някои неща, които обичаното ни кухненско съоръжение просто не може да направи. Ето 5 храни, които би трябвало да държите надалеч от микровълновата.
1. Яйца с черупката
" Но нямам време да очаквам водата да заври ", твърдите, до момента в който поставяте деликатно няколко цели яйца в купа и в микровълнова печка. Докато не откриете, че загряването на яйцата в черупките им значи, че парата няма къде да отиде и в този момент сте изправени пред голям експлодиращ проблем. По-добре е да ги кипнете, от едвам ги оставите да изгърмят в микровълновата.
2. Броколи
Очевидно обичаният зелен зарзават не се оправя толкоз добре в микровълновата печка (да, това ни изненада и нас). Това е по този начин, тъй като спрямо други способи на готвене, микровълновата унищожава повече хранителни субстанции в броколите. За бързо ядене с повече фолиева киселина и витамин С, пробвайте на пара или леко ги задушете.
3. Всичко, което сте топлили към този момент няколко пъти в микровълновата
И по този начин, ето какво е правилото: Можете в действителност безвредно да загрявате храната няколко пъти. Но просто знайте, че качеството на вашата храна ще понижава всякога Най-доброто решение? Само загрявайте количеството, което мислите, че ще ядете на едно хранене (винаги можете да го загреете по-късно). Също по този начин, всички останки би трябвало да се употребяват в границите на четири дни.
4. Плодове
Чакай, чуй ни за това. Това не е, че плодовете не могат да бъдат сложени в микровълновата печка; просто, би трябвало да бъдете деликатни, когато става дума за цели плодове. Това е по този начин, тъй като плодове като грозде, праскови и ябълки не разрешават влагата да избяга, което значи, че, ще се трансфорат в каша. Най- безвредно би било, като нарежете плодовете или пробиете няколко дупки в кожата преди микровълновата фурна.
5. Люти чушки
Странен факт: Когато лютите чушки се нагорещят в микровълновата фурна, това може да докара до освобождение във въздуха на капсаицин (химикалът, който им дава лютивостта).
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР