“Вие сте забелязали, че ние не измисляме никакви неща, които

...
“Вие сте забелязали, че ние не измисляме никакви неща, които
Коментари Харесай

Оперативният щаб удължи до събота невъзможната мисия за снабдяване с маски

“Вие сте забелязали, че ние не измисляме никакви неща, които не са разследване на положителни практики, които са открити в света. Основните източници, които употребяваме, с цел да постановяваме или втвърдяваме ограничения това са – Китай, Корея, Израел и огромните страни сътрудници в Европейски Съюз. От нощес е наложително носенето на маски в Израел и в Австрия. Има маски в моята квартална аптека – 3,50 лева костват. Има маски, налични са. Гратисният интервал за покупка на маски до 00:00 ч. в събота “. Това сподели ръководителят на Националния действен щаб професор Венцислав Мутафчийски на брифинг в Министерски съвет.

Забрави обаче да каже коя е кварталната му аптека, тъй като маски на процедура няма на никое място. Наблюденията на екипа на econ.bfg е че на входовете на аптеките всеобщо сложени предупредителни бележки, че маски няма. До преди няколко дни нямаше и дезинфектанти.

“В Австрия, както в Израел, по този начин и в световен мащаб има изострен дефицит на маски. Да, това изправя популацията пред един сложен за решение проблем. Но в тези няколко дни и седмици много от предприятията, които изпаднаха в затруднено състояние, тъй като текстилната и шиваческата индустрия в България са свързани с европейски поръчки. Знаете, че в Европа сега стопанската система също е в доста сериозна криза и те на процедура изгубиха поръчките си, те се претрансформираха и работят интензивно по изработването на маски “, сподели още проф. Мутафчийски.

Основната философия е да се носи маска на публичните места – магазини, аптеки, метро, публичен превоз, лечебни заведения, банки, посещаване в административна приемна на държавни служби, приемни на КАТ.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР