Вие сте млади, образовани, бъдещи лидери и политици. От вас

...
Вие сте млади, образовани, бъдещи лидери и политици. От вас
Коментари Харесай

Нинова към младежи: Никога не губете връзка с реалния живот

Вие сте млади, образовани, бъдещи водачи и политици. От вас ще зависят доста решения за бъдещето на страната ни. Бъдете директни, прями и смели. Имайте позиции и ги защитавайте. Никога не губете връзка с действителния живот - това е най-опасното в политиката.

Това посъветва ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила младежи, които са част от стажантската стратегия на левицата "Опознай ни! ", оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия. По време на полемика, която се организира в Народното събрание, Нинова ги срещна с активността на парламентарната група, направените оферти от Българска социалистическа партия и желанието на левицата за превъзмогване на неравенствата в страната.

Една от най-обсъжданите тематики по време на срещата беше корупцията в страната. Нинова изясни, че след "Кумгейт " е почнала вълна от сигнали, получени в централата на партията. "Ще има избор на съмнение. Всяка система в България губи милиарди поради корупция. Тя е огромният камшик за страната “, безапелационна е Нинова. Според нея хората към този момент не се опасяват толкоз и подават сигнали с доказателства, като застават с имената си зад тях.

Младежите поздравиха народните представители от Българска социалистическа партия за самодейността "културен чек ", с която се планува младежите да имат по-голям достъп до българската просвета и изкуство. На срещата участваха зам.-председателят на ПГ на "БСП за България " Антон Кутев, зам.-председателят на левицата Крум Зарков, секретарят на парламентарната група Кристиан Вигенин Кристиан Вигенин е секретар на ПГ на "БСП за България " и... към профила и евродепутатът Петър Курумбашев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР