Вие смятате, че имате връзка, но партньорът ви може да

...
Вие смятате, че имате връзка, но партньорът ви може да
Коментари Харесай

9 знака, че Той не е готов за истинска връзка

Вие смятате, че имате връзка, само че сътрудникът ви може да е на друго мнение. Понякога думите се разминават радикално с дейностите. Вгледайте се в нещата, които прави или не прави сътрудникът ви. Те ще ви оказват помощ да разберете дали е подготвен за същинска връзка или подготвени сте само вие. Кои са признаците, че той няма съществени планове към вас?

1. Никой не знае, че се срещате.

Връзката ви някак постоянно остава в загадка. Искате да го запознаете с приятелите си. Той се съгласява. Дори уреждате обща среща в бар или на вечеря, само че той все намира опрощение в последния миг да не пристигна. Определено това приказва за липса на предпочитание за обвързване.

2. Ненадейно изчезва.

Ако се случва понякога просто да губите връзка с гаджето си, не можете да го откриете нито по телефона, нито у тях, това значи, че той няма съществени планове към вас. Един човек, който желае да се обвърже, не би ви оставил в незнание къде и с кого се намира.

3. Непрекъснато анулира срещите ви.

Партньорът ви не прави съвсем никакви старания да ви види. От държанието му проличава, че не изпитва потребност да прекарва времето си в компанията ви. Винаги нещо сякаш изскача в последния миг, поради което се постанова да отложите срещата си. Никога не споделя за по кое време тъкмо я отлагате, а че ще ви се обади отново.

4. Разговорите за бъдещето непрестанно биват избягвани.

За да си изградите точна визия дали сътрудникът ви е подобаващ за вас и дали желаете едно и също нещо от живота, е належащо да разговаряте за бъдещето. Ако това не се случва във вашата по този начин наречена връзка, тогава сътрудникът ви няма съществени планове.

5. Спорите за нелепости.

Излишните разногласия от самото начало до момента в който сте дружно, намерено демонстрират несъвместимостта ви. Не се заблуждавайте, че с този сътрудник можете да имате хармонична връзка.

6. Рядко разговаряте съществено.

Сериозните диалози приказват за съществени планове. Просто е. Ако такова другарство посред ви липсва, направете си изводите.

7. Партньорът ви не желае да прави взаимни отстъпки.

За една дълготрайна и сериозна връзка са нужни куп взаимни отстъпки, които да вършат и двамата сътрудници. Вие сте подготвени да ги вършиме, той обаче не.

8. Половинката ви е изневерявал преди.

Изневерявал е на вас, евентуално и на някогашните си приятелки. Няма по какъв начин да не се запитате дали бихте могли да му имате доверие отсега нататък.

9. Непрекъснато ви лъже.

Лъже с кого се вижда, лъже по кое време ще се прибере, лъже за това по кое време ще се видите, лъже, че стои до късно в офиса, а въобще не е там. По разнообразни способи сте го хващали в неистина, казвали сте му го, а той постоянно отхвърля и ви изкарва прекомерно мнителна.
Той постоянно има пояснение за лъжите си. А те са толкоз доста, даже за някакви дреболии, че към този момент даже сте им изпуснали края.

Източник: az-jenata.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР