Вие разбирате ли като ви говори жител на град Трън

...
Вие разбирате ли като ви говори жител на град Трън
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки се развихри, готви се да удари свиреп шамар на Сърбия, насмете Йончева за кадър от "кокошарника"

Вие разбирате ли като ви приказва гражданин на град Трън без да ви се превежда? Е, тъкмо по този начин и аз разбирам македонски. Това заявив ефира на bTV евродепутатът Ангел Джамбазки. " Историята има своята логичност. Не можем да бъдем задоволени, че изкуствени загради с Македония се събарят, възстановяват се естествените връзки и хората се побратимяват. Въпросът за църквата е комплициран. Ние желаеме диалогът да бъде извършен повече в политическата тематика. Искам българските свещеници да осъзнаят голямата историческа отговорност, която носят ", сподели той.

" Важно е да се знае чий интерес преследваме. Събският и гръцкият интерес по тематиката не ме интересуват. През 1912 година те забиват нож в нашия тил. В понеделник има направена организация от български общественици безмълвно бдение. Само с наличие желаеме да призове членовете на светия синод за доста мъдрост и да поемат подадената братска ръка. Няма потребност да се съобразяваме с гърци и сърби и тяхното въздействие в България. Гръцката черква в действителност има доста огромно въздействие в България ", добави Джамбазки.

Ще желаяме незабавна резолюция и разискване в зала. Това е най-тежкият пестник, който може да се получи в залата на парламент, изключително на европейския. Това беше провокация и политическа безочливост - да арестуваш лекари ", съобщи патриотът.

Според Джамбазки на Балканите най-войнстващо е православието на сърбите, които вършели за това даже закононарушения.

" Госпожа Йончева не е ли чувала за цветна снимка? Преди дни тя сподели черно бяла фотография, която може да е от кошарата на нейния двор, а не от оградата по границата, както твърди. Госпожа Йончева ще води тази политическа борба, има право. Ще демонстрира и още фотоси от кокошарника. Ако мен питате оградата по границата би трябвало да е 5 реда, с подлива тел, с трап и крокодили вътре ", това съобщи Джамбазки.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР