Вие представяте ли си след триумфа на Гришо ако и

...
Вие представяте ли си след триумфа на Гришо ако и
Коментари Харесай

Соня Момчилова: Конкурсите за красота дълбоко по себе си са болни

„ Вие представяте ли си след триумфа на Гришо в случай че и „ Мис България “ бе едно очарователно момиче. Това е отвън законите на херметизма, в случай че щете. Животът е махало – не може, няма цялостно благополучие. Аз в никакъв случай не си разрешавам да приказвам за физическите данни на една жена. Надявам се, че никой от нас не живее с илюзията, че тези състезания за хубост си слагат за цел да ни покажат някакъв блян за хубост. Това е разбиране от сферата на концепциите. Това сподели Соня момчилова прес BiT.

Тоест това е едно доста субективно разбиране. Но откакто и в Белия дом са избирали коледното дърво на спортен принцип, то ние живеем в света на огромната конкуренция. И естествено,че това е извратено единствено по себе си, добави тя.

Дълбоко по себе си тези състезания са заболели. Нали не очаквате на теи състезания да излезе „ Мис Слънчице “- една млада, красива и очарователна жена. Тя няма да попадне там, първо. Ако тя не е надълбоко измъчвана от неустановеност и комплекси тя просто няма да попадне на едно такова извънредно място “, сподели Момчилова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР