Вие нормални ли сте. Засрамете се какви въпроси ми задавате.

...
Вие нормални ли сте. Засрамете се какви въпроси ми задавате.
Коментари Харесай

Васил Михайлов с коментар след побоя над майка му: Вие нормални ли сте, оставете ме да си изпуша цигарата

" Вие естествени ли сте. Засрамете се какви въпроси ми задавате. Оставете ме да си изпуша цигарата, в този момент се разсънвам ", това разяснява Васил Михайлов, наследник на задържания прокурор от Перник, пред България он Еър. 
Прочетете още
В петък сутринта стана ясно, че Бисер Михайлов е бил арестуван за побой над брачната половинка си. Михайлов беше заместник-окръжен прокурор на Перник, само че след свадите към сина му Васил, бе преназначен като редови прокурор в Перник.

Срещу 19-годишния му наследник Васил Михайлов сега се водят няколко каузи, едното също за побой над приятелката му. Другото е с няколко обвинявания, все за хулигански изцепки по отношение на хора от Перник. Преди дни Васил получи 22 месеца условно за закана с ликвидиране на мъж от града, а преди няколко месеца беше осъден с пробация за побой в Созопол през лятото на предходната година. В момента младежът е под домакински арест, който изтърпява в дома на чичо си, също Васил.

Бисер остава в ареста за 72 часа, а следобеда стана ясно, че Биляна Михайлова е отказала да спомага на проверяващите и обяснила, че не помни нищо. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР