Вие не смятате ли, че президентът готви метеж? Не смятате

...
Вие не смятате ли, че президентът готви метеж? Не смятате
Коментари Харесай

Караянчева към Ризова: Вие не смятате ли, че президентът готви метеж?

Вие не смятате ли, че президентът готви бунт? Не смятате ли че имаше такова на 2 септември? Това попита в отговор на въпрос на водещата Цветанка Ризова шефката на Народното събрание Цвета Караянчева.
НОт 19 февруари се стартира нагнетяване на това напрежение. После се подвигна юмрукът на президента. И на 2 септември президентът пристигна в Народното събрание, с цел да мине през протестиращите.Ако не намирате допирни точки, не знам какво да кажа, даде своето пояснение Караянчева.

Има двама олигарси, които дирижират митинга. Има хора, които отиват на митинга по убеждения, само че има и хора, които вършат провокации. Които желаят въоръжен митинг, да дойдат винкели, хвърчаха бутилки. Тези олигарси са мафия, уточни тя.

Хората желаят нова Конституция, нов ред - сподели Караянчева и не помни, че главните претенции са за оставка на Борисови и Гешев. Кой проблем ще разрешиме, в случай че подадем оставка?

Тази Конституция е единствено покана за диалог, ще има отзиви и оферти, ще се опитаме да убедим и народни представители, които не я поддържат. Така тя отговори на въпрос, че този план е юридически от министър, който подаде оставка, разяснява тя пред bTV.

Властта е законна. Гласуваха над 1 млн. за нас. Не извеждаме скрито депутатите. Те употребяват бусове и метро. Оставката какво взема решение в този миг? счита тя.

Не се опасяваме нито от служебно държавно управление, нито от нови избори. Кой е най-готов в този момент да завоюва изборите. Ние сме най-структурирани, уточни тя.

Независимо от Движение за права и свободи имаме парламентарно болшинство. Движение за права и свободи идват на работа, да им забраним ли. Ако желаят да гласоподават да идват. Питайте Движение за права и свободи, за какво са се записали през днешния ден, по този начин отговори тя за обезпечавания от Движение за права и свободи кворум в Народното събрание. Няма взаимозависимост от Движение за права и свободи, добави тя.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР