Вие нали успяхте да свършите, обърна се шефът на НС

...
Вие нали успяхте да свършите, обърна се шефът на НС
Коментари Харесай

Заплаха за оставка получи Вежди Рашидов

Вие нали успяхте да свършите, обърна се шефът на Народно събрание към Иво Атанасов от Политическа партия, който му изиска главата
Заплаха за искане на оставка получи Вежди Рашидов при започване на днешното съвещание на Народното събрание. Отправи му я депутатът от " Продължаваме промяната " Иво Атанасов. А мотив стана назначението на Стефана Караславова за основен секретар на Народното събрание. 

Имам възражения по метода, по който управлявате администрацията на Народно събрание. След Кърджалийското знамение си мислех, че няма повече накъде към дъното, съобщи Иво Атанасов.

Преди ден видях представители на Боец през кабинета ви, не искахте да ги приемете. Носеха ви листче и директория с документи за Стефания Караславова. Помолиха ме да ви предам досието, продължи депутатът от Политическа партия.

За какво става въпрос - 3 одиторски отчета за престъпления на това лице за контракти за Велинград, ремонта на Партийния дом и така нататък И в случай че сте осведомен със служебното досие на това лице, разновидностите са два: Или изпълнявате поръчки на Деси Атанасова и тя управлява, или продължавате с калинките на ГЕРБ и схемите за злоупотреби. Тази жена е получавала по 20 хиляди лева ДМС на месец и единственият критерии е бил заслуги към управлението на ГЕРБ, сподели още Иво Атанасов.

" Моето отчаяние от вас е голямо като админ, в случай че това е правилно. Ако сте осведомени с досието на тази жена и сте я назначили, това приказва, че сте неприятен админ. Или сте измамен, или сте оставил Деси Атанасова да се вихри в администрацията ", обърна се депутатът от Политическа партия към Рашидов. Ще срещна управлението на групата ни и единственият излаз от обстановката е и ще предложа да внесем искане за вашата оставка, добави Атанасов. И се обърна и подаде листчето, които е получил от " Боец ".

Ще го запазя за безконечни времена, отвърна Рашидов. А тъй като Атанасов се върна към трибуната, тъй като си бе не запомнил картата, шефът на Народно събрание го попита: Вие нали успяхте да свършите, с което разсмя залата.

Този господин тук желае да взриви залата, да не се одобряват комисиите, да се бойкотира и торпилира работата на Народно събрание, както го вършат от първия ден, скочи Маноил Манев от ГЕРБ. И направи забележка на депутата от Политическа партия, че за него не е Деси, а Десислава Атанасова. И съобщи, че това безочливо държание няма да помогне за идващите избори.

Благодаря ви за красноречието и излиянието, само че продължаваме работа, отсече най-после Рашидов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР