Вие много добре знаете, че липсата на боеприпаси е главен

...
Вие много добре знаете, че липсата на боеприпаси е главен
Коментари Харесай

Илиян Василев: Г-н Радев, призивът служебното правителство ”да не допусне въвличането ни във война” е фари...

Вие доста добре знаете, че неналичието на муниции е основен ограничител на отбранителната качества на украинската войска, и тези доставки играят основна роля.
Вие играете в интерес на Русия и желаете нейния триумф и окупация на Украйна. Дори не го криете.

Нито сме били неутрални, нито сме. Вие и Борисов ангажирахте България на страната на Русия, тъкмо както Богдан Филов и цар Борис III ангажираха България във Втората международна война на страната на Хитлер. България ВЗЕ страна и подкрепя директно и този път агресора - Русия в подготовката на тази война. Филов и царя, най-малко се въздържаха до последно и единствено директната опасност от навлизане в България на хитлеристката войска, ни принуди да се присъединим към хитлериската коалиция. Вашите дейности нямат насилствен темперамент, те са по разбиране.

Вие и Борисов сте съоттговорни за експлоадирането на войната, тъй като при вашето президенство и държавното управление на Борисов България САМА ФИНАНСИРА Турски поток, който ликвидира украинския пренос като основен сдържаш фактор за тази война. Именно зависимостта на Русия от преноса през Украйна работеше безотказно в продължение на години и Путин не смееше да я нападне.

Като президент на тази страна, вие сте съотговорен за тези 3 милиарда лв., с които улеснихте сегашните военни закононарушения, факт, който рано или късно ще се проверява.

Най-малкото, което България през днешния ден може да направи е да компенсира тази незаконна политика, да измие срама и помогне на жертвата да устои на експанзията, за която сами сме помогнали с инвестицията в Турски поток. Да, с наши пари, при вашето президенство.

Всяка политика и политик би трябвало да се имат постоянна морална основа. Вашата е пробита от взаимни отстъпки, ласкателство на съветски ползи и прям боязън, които би трябвало да са унизителни за достойнството на всеки български офицер, камо ли военачалник.

Вашите дейности и тези на назначеното от вас служебно държавно управление са директна опасност за националната сигурност и участието ни в Европейски Съюз и НАТО.

Илиян Василев

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР