Вие ли ме нападнахте в Асеновград? А, ето сега виждате

...
Вие ли ме нападнахте в Асеновград? А, ето сега виждате
Коментари Харесай

Борисов обяви кога българите ще имат колективен имунитет и заяви: ГЕРБ е отличник в изборите

" Вие ли ме нападнахте в Асеновград? А, ето в този момент виждате - още един-два месеца ще е готово всичко ", това съобщи министър председателят Бойко Борисов, който е в село Тополово, Асеновградско. Думите му бяха във връзка градежа на многофункционална спортна зала за волейбол и баскетбол. Спортното оборудване ще бъде употребявано и като физкултурен салон на ОУ „ Отец Паисий “, за което настоятелни майки го " нападнаха " преди време.

" До два месеца ще е готово. Ей, по този начин би трябвало да създадем на всички места ", това съобщи министър председателят, с който бяха здравният министър Костадин Ангелов и спортният министър Красен Кралев.

Искам да кажа нещо значимо тук, тъй като има доста хора, които обичат да си приписват заслуги.

Знаете, че породи проблем с " Астра Зенека ", само че от петък вечер към този момент публично имаме данни, че от този месец сме договорили да дойдат 2 милиона и 700 хиляди ваксини от Пфайзер ". Много съм благополучен. Тази вест още ме радва.

Май месец - с към този момент имунизирани над 3 милиона и оздравели, ще имаме груповия имунитет.

Притеснявам се, че започнаха да се появяват и страшни неща за Джонсън и Джонсън, а имаме контрактувани доставки и за тях. В общи линии комерсиалната война тече със страшна мощ ", разясни министър председателят, който разкри, че цените на имунизациите са се вдигнали доста.

" Хората да са спокойни. Имунизацията ще върви с цялостна мощ ", увери Борисов.

" ГЕРБ е първенец в изборите. Няма друга партия, която да е излизала от цялостен мандат и отново да е спечелила изборите.

Омразата към нас е, че ги побеждаваме. Най-щастливи ще са, в случай че не се явим на избори, само че... ", съобщи водачът на ГЕРБ

По-рано през днешния ден министър председателят загадъчно разгласи: " Първа политическа мощ сме! Доволен съм, а хората ще бъдат още по-доволни след няколко дни ".

Той бе почерпен и с мекици, само че отговорът му бе непредвиден. " Аз мекици не обичам, само че ще взема за ей това момиче, с цел да си я яде в колата. Ето, отсрамих те ", съобщи Борисов, подавайки мекицата на ПР-ката му Севдалина Арнаудова.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР