Вие като вицепремиер явно изземате функциите на вътрешния министър. Вие

...
Вие като вицепремиер явно изземате функциите на вътрешния министър. Вие
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО! DJ Станчо изригна по Валери Симеонов: Три дни не знам къде се намирам! Не ви ли е срам, не ви ли е неудобно?!

Вие като вицепремиер очевидно изземате функционалностите на вътрешния министър. Вие от позицията на какъв го вършиме? Не ви ли е позор, не ви ли е неловко? Как се усеща той - като някакъв робот?! Вдига лявата ръка и 10 индивида в едната посока. Вдига другата и още 10 в нея. Не ви ли е позор, по какъв начин да си изваждам хляба аз. Взимате храната на фамилията ми. Това избухна DJ Станчо в ефира на bTV, чийто преносим компютър бе лишен, а самият той арестуван при акция на вицепремиера Валери Симеонов в Слънчев бряг от преди два дни.

Бях унизен пред целия свят, тъй като дискотеката беше цялостна с чужденци. И през вчерашния ден останах без работа. Не съумях да поема уговорките си. Лаптопът ми е в полицията. Искам да си го прибера. Три дни не знам къде се намирам “. Той описа, че служителите на реда със заповедден звук са му споделили да изключи безусловно всичко. „ Този преносим компютър го прибираме. Аз им споделих, че преносимия компютър няма да им го дам. Беше ми казано, че тогава ще ме задържат за 24 часа “, споделя прекарването си музикантът. Той добави, че от май месец всеки божи ден заведението е проверявано. „ Аз съм жертва. Недоумявам по какъв начин в спокойно време Валери Симеонов афишира войни “.

Припомняме, че от две нощи по ред се организират акции срещу шума в курортния град, водени от вицепремиера. Първия път бе тествано и затворено заведението "Оксиджен ", като диджеят бе задържан, а на идната вечер дискотеката "Бедрум ". Посетителите в заведенията обаче, не са били по никакъв начин удовлетворени, разгорещени клиенти от самото начало скандират „ Оставка!” и „ Довиждане!” на вицепремиера, някои даже псуват.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР