Вие, г-н Борисов, сте прекалено човечен. А вече трябва да

...
Вие, г-н Борисов, сте прекалено човечен. А вече трябва да
Коментари Харесай

ГЕРБер счупи рекорда по подмазване на Борисов

" Вие, господин Борисов, сте прекомерно хуманен. А към този момент би трябвало да внимаваме на кого да подаваме ръка, тъй като те може да я захапят”, сподели разградският народен представител Гюнай Хюсмен по време на среща на Борисов с актива в града. Борисов пък прикани симпатизантите си да не се подвеждат по популизма. И атакува премиера Кирил Петков поради думите му за Шенген.

Изказванията на Петков, че България е " лъгала Шенген " са цялостни глупости и осмиват статута, който сме постигнали, съобщи Борисов. " Да вървиш и да си срамиш страната, не е политика. 11 пъти Европейска комисия гласоподават, че България е изпълнила условията за Шенген. За кое сме излъгали? А това да те похвали диктор, избил публицисти, жители и опозицията, какво е?

И си го показват българските самостоятелни медии, по какъв начин седи диктаторът вечер, гледа българска телевизия без превод. Освен нашия, дали различен се е видял с него. Тая вест ще е през днешния ден, на следващия ден ще сътвори нещо друго”, разяснява Борисов срещата на Кирил Петков с президента на Руанда.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР