Вие чули ли сте някакви съществени критики на опозицията, аз

...
Вие чули ли сте някакви съществени критики на опозицията, аз
Коментари Харесай

От ГЕРБ посъветваха президента да не вярва сляпо на всички инициативи на БСП

Вие чули ли сте някакви основни рецензии на опозицията, аз не съм. Най-ниска безработица, растеж голям, 2 милиарда остатък, растеж на експорта, това са правилните и верните данни . Те са доказани и от интернационалните кредитни организации. Това съобщи националният представител от ГЕРБ и заместник-председател на комисията по правни въпроси в Народното събрание Десислава Атанасова в ефира на Българска национална телевизия.
Много се надявам да имаме допирни точки по двата законопроекта за антикорупционен закон . Важни са детайлите, само че би трябвало да разясняваме основополагащото в тези законопроекти. Изборът на ръководител, на заместник-председател, на членове от Народното събрание подсигурява, че тези хора, ще имат непрекъснат контрол над активността им. Няма по-публична и транспарантна процедура от тази, разяснява Атанасова по тематиката кой да назначава началника и останалите членове на новия антикорупционен орган.
Бих посъветвала президента да не стои толкоз зад концепцията президентът да назначава началника на новия антикорупционен орган. Нека президентът да не има вяра толкоз сляпо на всички начинания на Българска социалистическа партия, сподели още Десислава Атанасова .
По думите й огромна част от предизборната стратегия на ГЕРБ е осъществена - нараствания на училищен заплати и пенсии. Факт са още 1000 назначени служители на реда в системата на Министерство на вътрешните работи. Не мога да пропусна външнополитическата оценка на нашето държавно управление. Провеждат се толкоз доста срещи на високо ниво. Това са все неща, които приказват за един извънредно добре работещ тим на държавното управление, счита депутатът от ГЕРБ.
Не мисля, че на прага на зимата, на прага на бюджета, на прага на председателството някой има потребност от избори, уточни още Десислава Атанасова по тематиката с възможния избор на съмнение към кабинета, който възнамерява опозицията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР