Видяхте ли сега защо скоро няма да има промяна и

...
Видяхте ли сега защо скоро няма да има промяна и
Коментари Харесай

Боклуците правилниците си менят, но нрава - не!

Видяхте ли в този момент за какво скоро няма да има смяна и замяна във футбола ни? И за какво няма да има резултати? Показаха го и го потвърдиха последните събития - от Конгреса, на който наквасената клика на Боби М. не се яви за избора, та до последните санкции, наложени от ДК към БФС. Така се се оплели като свински вътрешности, че там разплитане няма - просто би трябвало да се реже с мачете, от раз и да не се цепи басма никому! А няма да е зле да се намеси и прокуратурата, която от дълго време си трайка и се прави на ощипана мома, както и служителите от УЕФА, които сякаш преди време направиха някаква инспекция на документи в централата, която съответно беше укрита и унищожена! И резултатът беше - всичко е наред.

Е, несъмнено, всичко е наред, само че в банковите сметки на дебелаците, бензинджиите, на какадутата, на поспаланковците и на мазните типчета, поставили ръка на доста хубаво парцели и бизнеси у нас. Имена не е нужно да се загатват, те са ясни на всички.

Забелязахте ли и по какъв начин медийната агитация върви със страшна мощ в поддръжка на остарялото управление, компрометирало се за последните 16 години, и което не пуска кокала. Е, няма и да го направи - не и без пердах, без кръв и така нататък Навсякъде се виждат мазните физиономии на Венци Стефанов, който продължава да атакува Димитър Бербатов и екипа му, задавайки въпроси кой какъв брой бил дал за родния футбол. Еми, пич, не им е належащо да дават, защото Триото до момента не се е занимавало с бакиите ни, само че въпросът е ти какъв брой даде?

Със сигурност по-лесно ще ти е да кажеш какъв брой си прибрал и какъв брой се взел от уредени мачлета на положителната остаряла Славия. Колко е прибрал може да каже и Кирил Домусчиев, който по всякакъв начин е подпомаган от държавното управление, на който всичко му е разрешено, или пък какъв брой е помагано на тима на Държавна сигурност - Левски. Как ги избавят, какви са свежите финансови приходи и някой да вземе да зададе въпроса по какъв начин по този начин Иво Ивков тръби, че всичко е ок с Национална агенция за приходите, но културистът там декларира, че сините дължат още пари и се водят договаряния за разсрочено заплащане.



Кликата на Перуката непрекъснато тръби по какъв начин митингът пред БФС бил вулгарен, бил противозаконен и безпочвен, или чиста проба провокация, в случай че щете. За тях всичко е наред, когато хората си мълчат и не роптаят против структурата и ръководството. Затова и изключиха толкоз доста клубове, дръзнали да скочат против статуквото и да поддържат смяната, която би трябвало и всички се надяват да донесат Бербатов, Мартин и Стенли. Може би по тази причина от нафталина изникна и Румен Петков - водачът на АБВ и остарял комуняга, който също се изправи в отбрана на пиянките от Бояна.

Един някогашен арбитър - Петър Янински, който е видял доста във футбола ни, сподели, че в този момент ще се чака реваншизъм към ЦСКА поради редица неща, които се случиха, поради пиперливия език на Стойчо Младенов, поради настояването на смяната и така нататък И нещата се случват, вижда се и по съдийството в последните мачове. Не ВАР, ами и сателинти фотоси от Космоса да има - все тая!

Видя се и кои поддържат митинга - като управления, като публики... И се видя кои ги няма там - Лудогорец, Левски, Славия... Ни стон, ни вопъл от тяхна страна. А, сори, има стон, само че той е против всичко, което се случва в този момент - жаждата за истина и за независимост!



Сините поддържат 40-годишното другарство сред Наско Сираков и Борислав Михайлов, може би и по тази причина си разрешават за N-ти път да вършат техните почитатели по стадионите. За следващ път има опит за ликвидиране в най-чиста форма, само че наказванията са... мекички, да не нарушат нечие успокоение. И това го удостоверяват вчерашните санкции на ДК, която очевидно толерира на стадионите у нас умерено да се хвърлят бомбички и да се изстрелват сигнални ракети.

Явно паметта на тези самозванци е прекомерно къса, откакто служител на реда на няколко пъти бяха ранени от ракети, изстреляни от Сектор " Б ", или пък дечица, разхождайки се с изрисувани свастики върху телата си и гордо изправили ръка с нацистки привет. Е, това не е нещо кой знае какво, нали? Господата имат друг критерий за всичко и четат правилника, както дяволът Евангелието - както им отърва.

И още няколко образеца - Агитката на Ботев Пд изстреля сигнална ракета по състезател на Арда и го уцелва - няма съответно наказване, същото важи и за експанзията от страна на жълто-черните - ракета към последователите на Локо Пд по време на градското дерби - още веднъж нищо.

Феновете на Левски изстрелват ракета към тези на Пирин, жена е с обгаряния - наказване няма! Сигурно от комисията считат, че е заблудена ракета от войната и вместо да падне някъде в Украйна, където към този момент попадна снаряд въз основата на Шахтьор, е тупнала на " Христо Ботев " в Благоевград.

От друга страна Стойчо Младенов е осъден за три мача, тъй като наругал Сватбата. Че той си го заслужава във всеки един мач, който от дълго време си е заслужил да му викат... Погребението! Ах, да, Черно море също го отнесе, защото почитателите отказали да смъкват транспарант против Боби М. - 5 бона санкция. Ама, варненци, дружно със своите съграждани от Спартак, скочиха на безобразията и пиянската дружинка, която час по-скоро би трябвало да се омете.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР