Видяхте ли какво се случи току-що – гражданските организации, които

...
Видяхте ли какво се случи току-що – гражданските организации, които
Коментари Харесай

ПП и ДБ организираха събитие под надслов ”Обединени за справедлива, модерна и европейска България”

" Видяхте ли какво се случи преди малко – гражданските организации, които постоянно са били с техните си дела, застанаха с нас. " Това разяснява след събитието пред публицисти съпредседателят  на Продължаваме Промяната (ПП) Кирил Петков. Това, което би трябвало да се разбере - никой от нас не е по-голям от идеята, не е по-голям от обединяването, добави той. Петков уточни, че ще води листата в 23 МИР. 

 

Попитан какъв резултат чака новата коалиция в София, съпредседателят на Политическа партия Асен Василев сподели, че чака да завоюват града с огромна разлика. Изпълнителният съвет взе решение и утвърди по какъв начин ще бъдат разпределени листите сред нас и " Демократична България ", посочи Василев. Ще бием ГЕРБ на 2-ри април, след което ще ги бием на локалните избори, разяснява Василев.

 

Пред публицисти Явор Божанков още веднъж удостовери, че ще води листата в Габрово. Попитан за какво влиза в обединението, той уточни, че обединението включва и доста неправителствени организации и влиза от гражданската квота. По думите му сходството в позициите е отвън подозрение.

 

От своя страна ГЕРБ подлагаха на критика събитието, което е проведено от ПП-ДБ в центъра на София. Тома Биков разяснява: „ Днешното им държание с музика и с декори към постройката на Народния спектакъл няма да ги направи българи, тъй като българин е въпрос на еднаквост “, сподели още той и добави, че е добре преди да употребяват тези дни, да си дават сметка какво се е случило на тях, тъй като те не са мотив за празник, а за безмълвие, както и да си спомним за Левски и да се доближим малко към него.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР