Видяхме проблем в кампанията Достъпно за вас от гледна точка

...
Видяхме проблем в кампанията Достъпно за вас от гледна точка
Коментари Харесай

Министърът на икономиката коментира ще бъде ли сменен при ротацията

Видяхме проблем в акцията " Достъпно за вас " от позиция на информираността. Започнахме преди месец с 200 обекта в цялата страна. За месец разширихме до 450 обекта. Опитваме се по най-бързия метод да стигнем до повече хора. Това съобщи министърът на иконимиката в предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия.  

Изискванията в акцията е всеки участник да предлага артикули с потвърдено качество. Потреблемието е друго - един избира един артикул, различен избира - различен артикул. Това е акция, която обгръща 50 продукта. Колко по-широка става акцията, толкоз повече ще задоволим потребителското търсене. Кампанията няма за цел да обхване всички артикули, по тази причина и включва единствено 50 продукта. Освен това акцията е ориентирана към най-уязвимите, изясни Богданов.

Първо и доста значимо е да повишим информираността. Ще разпирим платформата, с цел да може по-ленсо потребителите да се осведомят. Участниците към този момент са по-склонни да промотират акцията. Разширяваме порфтолиото като включваме аптечни вериги, сподели още икономическият министър. 

Казусът КЗП

В края на миналта година желаех оставката на цялото управление на КЗП с доста ясни наргументи. Констатурани са голям брой нарушавания. Последните данни демонстрират, че КЗП е работила репресивно към избрани бизнеси. От заведените 34 каузи против КЗП - 31 са паднали на първа инстанция. Бизнесът е свалил доверието си към Комсията, потребителите също. Имеме рекорден брой тъжби против КЗП, уточни Богданов. 

Богданов изясни, че е предложил нов състав на управлението на КЗП.  " Надявам се идната седмица да бъде решен този проблем. Единият от съпредседателите подаде оставка още на идващия ден. Не се реализират промени, тъй като има механизъм. Имам цялостна подорепа от премиера и вицепремиера за промяна на състава на КЗП. В момента се дискутира новия състав ", добави още той.  

Ротация

В самото начало си определихме цели. Ние ги преизпълнихме. Ротацията е механически детайл, няма основна драма. Има политическо решение. Ние като екип продължаваме да работим. Ако имаме поддръжка - ще продължим да работим. Ако нямаме поддръжка или новият министър председател има друга визия съответно за Министерство на стопанската система - сме склонни да отстъпим, изясни Богданов.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР