Видяхме първата политическа сила, със само 65 депутати, да се

...
Видяхме първата политическа сила, със само 65 депутати, да се
Коментари Харесай

Социолог смята, че всички партии се мъчат да бягат от отговорност

Видяхме първата политическа мощ, със единствено 65 депутати, да се опита да наложи силово, по безпардонен метод своята визия за ръководство. Това социологът Боряна Димитрова дефинира като офанзива против парламентаризма.

Проблемът не е единствено във взаимоотношенията сред „ партиите на митинга ”, само че и в общуването и какво ще се прави, с цел да се разгради досегашният модел на ръководство, сподели Димитрова пред bTV. Тя обаче не е цялостен черноглед за третия мандат за държавно управление, само че счита, че шансът е под 1% - въпреки всичко можело да има образец за това по какъв начин в действителност се води политика, по думите ѝ.
 Илиян Василев: Подкрепата на Има Такъв Народ за държавно управление с третия мандат ще е предопределен акт Илиян Василев: Подкрепата на Има Такъв Народ за държавно управление с третия мандат ще е предопределен акт
Ето какво написа анализаторът и някогашен посланик Илян Василев във Facebook:  Повечето хора чакат Има Такъв Народ да не поддържа държавно управление с тр...

Какво, по какъв начин и с кого – не е задоволително да искаш да махнеш нещо, би трябвало да кажеш какво ще правиш и с кого, разясни категорично Димитрова. И подсети, че откакто Има Такъв Народ и ГЕРБ заявяват роля на съпротива, няма по какъв начин всички останали партии да създадат държавно управление без игри за кворум, защото първите две парии имат общо 128 депутати.

Имам възприятието, че и президентът, и политическите партии играят на Черен Петър – никой да не е отговорен за идните рецесии, всеки да се отърве от отговорност, съобщи Димитрова.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР