Видяхме, че парламентът нито работи, нито осъществява контрол. За съжаление

...
Видяхме, че парламентът нито работи, нито осъществява контрол. За съжаление
Коментари Харесай

РС Македония не трябва да забравя, че не може да поставя условия на държави от ЕС

Видяхме, че Народното събрание нито работи, нито реализира надзор. За страдание с идното изключително съвещание на народните представители най-вероятно Народното събрание ще бъде използвано като предизборна естрада.

Надявам се политиците в РСМ да са разбрали, че предизборната акция завърши и в случай че тяхното деструктивно говорене и държание прерасне в действителни дейности, това значи да тласнат своята страна към изолираност и да я отдалечават от Европейски Съюз.

Очаквам да схванат, че интернационалните контракти би трябвало да се съблюдават. Това им споделиха и България, и Гърция и Европейският съюз. Преговорната рамка би трябвало да се извършва, което значи осъществяване и на двустранните протоколи, където се регламентира отводът от езика на омразата към България, промяната на учебниците, реабилитацията на жертвите и уважението към културно-историческото завещание на страната ни.

Очаквам всеки политик, който оттук насетне ще съставлява България в Европейския съвет, да продължи да отстоява нашия народен интерес, Копенхагенските критерии за участие и правата на българите в РСМ по този начин, както аз ги...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР