Видяхме, че БСП не могат да поемат отговорността да предложат

...
Видяхме, че БСП не могат да поемат отговорността да предложат
Коментари Харесай

Дариткова: Търсим прозрачен процес, а не изборни манипулации

Видяхме, че Българска социалистическа партия не могат да поемат отговорността да предложат ръководител на ЦИК. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова  Даниела Дариткова Д-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 година е по време на дебатите по измененията в Изборния кодекс на второ четене.

Д-р Даниела Дариткова  Даниела Дариткова Д-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 година е означи, че дебатът се е оказал извънредно сериозен още по заглавието на плана.

Не адмирирам посланията, които съдържат лъжи, внушения и дори неистини, които се насочат от тази естрада. Отговорността на всеки един депутат е от една страна да бъде виновен в дейностите си, от друга в думите си. С непрекъснатото повторение, че изборите се манипулират по никакъв метод не можем да убедим гласоподавателите, че това е в полза на транспарантния избирателен развой, разяснява още доктор Даниела Дариткова  Даниела Дариткова Д-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 година е.

Като нечиста сделка ще дефинира изказванието, че хартиените бюлетини са отживялост. В изискванията на изключителна епидемиологична конюнктура, когато машината може да се повреди от средствата за стерилизация. Това е изказване на механически специалисти, от които сме се уведомили във връзка с машинното гласоподаване. Трябва да дадем опция на българските жители да упражнят своето право на избор и да могат посредством хартиена бюлетина да дефинират този, който в идващия парламент ще дефинира бъдещето на страната, добави тя.

,,Искам да разсея още една нечиста сделка, че такива промени вършим ние в последния миг ", сподели още доктор Дариткова и регистрира, че това е отдавнашна парламентарна процедура.

Не желая да омаловажа успеха на госпожа Нинова, само че в партии, където водачеството е ясно, не се постановат сходни избори, разяснява и вота в Българска социалистическа партия Дариткова.

Председателят на ПГ на ГЕРБ разяснява и обвиняванията на Българска социалистическа партия, че ръководещите не са предложили ръководител на ЦИК, тъй като не желаят да носят отговорност.

Ние чакахме опозицията да излъчи подобен. Всички парламентарно показани партии могат да излъчат ръководител. Всички НПО-та мога да го създадат, регистрира доктор Дариткова.

Тя съобщи, че ще бъде стартирана нова процедура за избор на ръководител на ЦИК.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР