Видях полицаите, за които говореше вътрешният министър. Бяха едно младо

...
Видях полицаите, за които говореше вътрешният министър. Бяха едно младо
Коментари Харесай

Свидетел на катастрофата на Околовръстното: Полицайката се кикотеше с Димитър Любенов

" Видях служителите на реда, за които говореше вътрешният министър. Бяха едно младо момиче и едно младо момче. Момчето не ми направи мощно усещане, колкото момичето. За мен държанието беше доста непочтено. Не може еднообразен чиновник да се държи по този метод при закононарушение. То не беше диалог - беше фамилиарничене, потупване, подсмиване ". Това разяснява пред БТВ Михаил Главчев, един от очевидците на злополуката на Околовръстното шосе в София, който оказва помощ на потърпевшите.

Направило му е усещане, че полицейска кола подминава случая, а по-късно се връща. От полиция, лекари и пожарна най-бързо идват полицейски чиновници. " Възхитен съм от проверяващия служител на реда, който пристигна и стартира работа. Има доста почтени хора. Това най-хубаво усещане ми направи. В по-голямата си част служителите на реда си правиха работата. Като им описах, те се възмутиха от диалога на полицайката с Любенов ", добави той.

Софийската градска прокуратура е отказала да задържи двама служители на реда, съпричастни към злополуката на Околовръстното шосе в София преди 10 дни, съобщи през вчерашния ден вътрешният министър Иван Демерджиев. Тогава дрогиран и пийнал опустоши кола - почина френски жител, а други двама бяха ранени. Според вътрешния министър двамата служители на реда са оказали подпомагане на водача Димитър Любенов, предизвикал злополуката.  
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР