Видях кълбо от дим, което се издигна над една сграда,

...
Видях кълбо от дим, което се издигна над една сграда,
Коментари Харесай

Депутат от ПП: Жена ми е украинка, не съм я виждал от 2 месеца

Видях кълбо от пушек, което се издигна над една постройка, до момента в който пътувахме към гарата в Киев. 200, 300 или 500 метра от нас - това в действителност няма значение. Министър Заков ме попита " Чу ли пукота? "

Уплахата даже в украинските елементи, които ни ескортираха, беше забележима, те се чудеха дали да ни ни скрият някъде, или да ни качат на влака. той потегли с угасени рампи, пуснати щори, имаше действителна заплаха.

Така разказа отпътуването от украинската столица след срещата с президента Зеленски по времето, когато тя бе ударена от съветски ракети, Калоян Икономов от Политическа партия. То бе в делегацията на премиера Кирил Петков там

Около 10 часа били във влака от Полша до Киев. Раздали им бронежилетки и от самото начало били с тях.

Най-тежките гледки били съборен блок, а изпод - детски играчки.

Съпругата на депутата е Украинска, имат две дъщери.

Не съм виждал жена ми от 2 месеца - откогато стартира това, тъй като непрекъснато е по бежански центрове и в организация на помощ, описа Икономов пред Мария Цънцарова по Би Ти Ви.

В Киев съм ходил десетки пъти, това не е градът, който познавам, а смълчан, печален. Опитват се да водят естествен живот, някои видях да вършат утринен крос. Но трафикът е 20% от нормалния за града, друго е, продължи депутатът.

Той впечатли с репликата " Всеки българин носи Русия в сърцето си " преди седмица при друго свое тв изявление. Края на това изречение беше, че би трябвало да вършим ясно разделяне сред съветския народ и политиката на Путин към суверенна страна, разясни той в този момент. Ще гласоподавам за даването на помощ във всеки тип, заявява депутатът от " Промяната ".

Той е измежду вносителите на проекторешението на Политическа партия, че България ще окаже " Техническа помощ " - това било контрактуваното сред сътрудниците. Сега обаче ще го поправяме, разгласи Икономов. Ще се запише " военно-техническа ".

Депутатът изясни, че тя ще включва това, което създава българският военно-промишлен комплекс. Трима от съдружните сътрудници сме твърдо за тази поддръжка.

Вече е решение на Министерски съвет какво тъкмо ще бъде предоставено, защото решението на Народно събрание ще е за предоставяне на мандат на държавното управление, разясни Икономов.

Моето персонално мнение е, че госпожа Нинова няма да реши да напусне. Много повече са нещата, които събират тези партии, в сравнение с тези, които ги разделят, изясни той и подсети, че в ултиматума на вицепремиерката " имаше известни условности ".

Ще се откри вид, който да удовлетвори всички участници в обединението. Да, България изнася оръжия, както от десетилетия, само че дали стига до трети страни, ние не можем да кажем, отговори депутатът на въпроса не стига ли БГ оръжието от дълго време до Украйна. Ангажира се да предложи чуване на службите в отрасловата комисия с информация по този въпрос.

ТЕМА преди 58 минути 202 преди 13 часа 9101 преди 14 часа 3713
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР