Видях К-19 от първия ред, съвсем отблизо. Смелостта на всички

...
Видях К-19 от първия ред, съвсем отблизо. Смелостта на всички
Коментари Харесай

Венци Мицов: Видях COVID-19 от първия ред и ужасни неща, които не пожелавам на никой да види

" Видях К-19 от първия ред, напълно от близко. Смелостта на всички огромни юнаци се изпарява, когато сатурацията ти падне на 78 и стартират да ти поставят маска. Видях ужасни неща, които не поисквам на никой да види. Оцелях с помощта на докторите от Александровска болница ", призна в ефира на " Пресечна точка " по Нова телевизия музикантът Венци Мицов.

" Стана ми доста смешно това с подправените документи. Веднага в пънкарския ми мозък се роди, че може да има нова услуга: PCR тест с благополучен край или някакви сходни неща.

Когато стартира тази рецесия, към този момент се случваха други неща в обществото. Разговорът се трансформира не " за " или " срещу " ограниченията, а в " за " и " срещу " ГЕРБ. Който счита, че има COVID-19 е гербаджия, който счита, че няма, е от опозицията. После Бойко Борисов и щабът му затвори всички паркове и градинки, след това се сетиха, че това не е ОК. През 15 – с маски, без маски...

Изведнъж взеха решение, че би трябвало опозиционно говорещият господин Мангъров, който явно се обиди, че не са го поканили в щаба и взе да приказва небивалици, да го викнат в различен щаб... Направиха различен щаб, след това го разформироваха на втория ден. След това пристигна един длъжностен министър, Стойчо Кацаров, който преди този момент обясняваше, че имунизациите са от Сатаната и че някакви извънземни... После си промени мнението.

Цялата тази връзка води до това – имаме пазар за краставици. И последното ми отчаяние от политиците бе, че те, в разгара на една четвърта поредна вълна, вместо да решат казуса, те ни продаваха краставици. Ето това е казусът ", отсече той. 

" Тази тематика очевидно към този момент не съществува, вижте какво става в Канада. В Канада хората се умориха, споделиха баста, край. В някои страни падат рестриктивните мерки и по този начин ", уточни в умозаключение музикантът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР