Видях го когато влязох в бара, усмихнахме се един на

...
Видях го когато влязох в бара, усмихнахме се един на
Коментари Харесай

Жертва на Валиумния изнасилвач: Каза ми, че е гей, предложи да хапнем и се съгласих

Видях го когато влязох в бара, усмихнахме се един на различен. Беше хубав, обикновено изглеждащ мъж. Предложи ми да хапнем нещо и аз се съгласих. После ми сподели, че е гей и аз се почувствах по-спокойна. Това сподели пред Нова телевизия младата жена, станала жертва на Йохан Стелингверф, по-известен като Валиумния изнасилвач.
,,Отидохме у тях - хапнахме, пийнахме, посмяхме се и по-късно станах да си вървя. В един миг обаче той стартира да ме души, съвсем изгубих схващане. Имаше доста кръв и плаках през цялото време``, спомня си за преживения призрачен сън тя.

,,Беше ме наранил доста, изкарах една седмица в болница, претърпях двучасова интервенция. Този мъж е доста, доста опасен``, разкри най-после дамата.

Йохан Стелингверф би трябвало да напусне жилището си в столичния квартал " Зона Б-5 " на следващия ден, без значение какво реши съдът, тъй като договорът му за наем изтича.

Собственикът му споделил неотложно да освободи жилището. Както през годините, по този начин и в този момент, Йохан Стелингверф отхвърля да има виновност и да е направил каквото и да било закононарушение. Очаква се наблюдаващият прокурор да повдигне обвиняване за друго закононарушение и той да бъде отведен от вкъщи му, а мярката му да бъде изменена в по-тежка.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР