Видя се кой остави Лукойл години наред да не плаща

...
Видя се кой остави Лукойл години наред да не плаща
Коментари Харесай

ПП отговори на Борисов за коалицията Лукойл: Видя се кой остави компанията да не плаща данъци

Видя се кой остави " Лукойл " години наред да не заплаща налози в България. И кой отдаде на концесия нефтеното пристанището в Росенец на цената на два магазина в мола ". Това се споделя в позиция на " Продължаваме Промяната ", изпратена до медиите, по отношение на от по-рано в сряда, че в Народното събрание има коалиция " Лукойл ".

Наблюдава се нова коалиция - " Лукойл " ( " Българска социалистическа партия за България ", " Български напредък ", " Продължаваме Промяната " и " Възраждане " ), разяснява Борисов във връзка за отплата за потребителите от един лев за литър дизел или бензин А95. Това са четирите проруски партии, те не престават да желаят милиарди долари да изтичат през " Газпром " и неговите дъщерни компании и през " Лукойл " и неговите дъщерни компании за войната, която Путин води в Украйна, уточни ръководителят на ГЕРБ.

От " Продължаваме Промяната " показват в позицията си, че първи са внесли план на решение на казуса с високите цени на горивата. Нашето предложение дава опция да се възползваме от дерогацията, която кабинетът " Петков " контракти. Тя не разрешава износа на горива, създадени от съветски недопечен нефт, с цел да може ценовото преимущество на горивата да остава тук в България, за българските консуматори, както и събраните спомагателни доходи от налози и свръхпечалбите да се връщат при потребителите под формата на обезщетения, се споделя още в позицията на партията.

Същевременно Комисията по енергетика поддържа законопроекта на " Демократична България ", който урежда.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР