Видове болки, които са свързани с емоциите Много често нашите

...
Видове болки, които са свързани с емоциите Много често нашите
Коментари Харесай

Видове болки, които са свързани с емоциите, а не с болести

Видове болки, които са свързани с страстите

Много постоянно нашите болежки са свързани не с вътрешни проблеми на тялото, а с душeвността. В медицината терминът “психосоматика ” се употребява за установяване на такива положения.

Видове болки, които могат да демонстрират проблеми с вашето психическо, а не физическо положение.

1. Главоболие
Най-честа причина за главоболието е стресът, насъбран денем. Ако страдате от стрес, измислете някакъв тип обред, който ви оказва помощ да се отпуснете. И го правете всеки ден.

Медитацията е най-хубавият избор. Ако сте прекомерно консервативни за нея, горещата баня вечер може да бъде опция.

2. Болка във врата
Ако постоянно чувствате мъчителни признаци във врата си, тогава това може да бъде породено от същински проблеми, с които вие или вашите близки сте се сблъсквали. Болката в шията е симптом на нервозен тик.

Бихме ви посъветвали да се концентрирате върху любовта. И да помислите за какво обичате своите близки. Обикновено оказва помощ.

3. Болка в раменете
Болката в раменете най-често значи единствено едно: носите доста прочувствен стрес. Може би в последните дни и седмици чувствате тежък товар от външен напън и отговорност.

Най-добрият метод да се отървете от този тип заболяване е да се концентрирайте върху решаването на настоящите си проблеми. Трябва да се справите с тях непременно!

В противоположен случай тежестта от този товар ще се трансферира върху вашите близки. Кой знае до какви проблеми може да докара това!

4. Болка в горната част на гърба
Ако болката се усеща в региона на раменете, това значи, че нямате задоволително прочувствена поддръжка.

Всъщност имате избор: или сами да се заемете с решението на проблемите, или да помолите някой непосредствен да ви помогне.

Говорете със брачна половинка или брачната половинка си. Помага повече, в сравнение с си мислите.

5. Болка в долната част на гърба
Болката в долната част на гърба нормално значи, че сте прекомерно обезпокоени за парите. Може би, това ви подсказва, че е подобаващ миг да поискате покачване. Или започнете да употребявате приложения за финансово обмисляне.

6. Болка в лактите
Тази болежка демонстрира, че сте срещу измененията в живота си. Ако имате тежест в ръцете си, това значи, че животът ви наподобява доста сложен и даже недопечен.

За да се отървете от тази болежка, би трябвало да извършите някои взаимни отстъпки със себе си.

7. Болка в ръцете
Болката в ръцете ви нормално значи, че би трябвало да измененията кръга си от другари. Вие самият може да не подозирате за това, само че някои от вашите другари и сътрудници безусловно „ изсмукват “ живота ви от вас със своите недоволства и молби.

Опитайте се да създадете нови обществени връзки. Намерете нови другари. Ако е належащо, бъдете подготвени да промените работата.

8. Болка в бедрата
Хроничната болежка в тазобедрената става значи, че доста се плашите от иден или сбъднат ход. Може би в живота ви е имало някои други неприятни промени, свързани с околното пространство.

Бихме ви посъветвали да пандизите очите си пред компликациите и да се отворите за смяната. Не бъдете толкоз деликатни, както преди, когато вземате значими решения. Научете се на храброст!

9. Болка в коленете
Болката в коленете е сигурен знак, че би трябвало да се научите да контролирате егото си. Понякога става прекалено!

Вижте още: Руло с канела – просто непостижим усет и мирис

Приемете, че не можете да контролирате всичко и да бъдете виновни за всички. Прекарайте част от времето си непринудено за нещо. Опитайте да вземем за пример доброволчество. Или дарете част от парите си за щедрост.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР