Видният френски специалист, Робер Боавен, идва в София, за да

...
Видният френски специалист, Робер Боавен, идва в София, за да
Коментари Харесай

Виден френски специалист ще обучава българските треньори

Видният френски експерт, Робер Боавен, идва в София, с цел да организира семинар, на който да показа своята футболна методология. Семинарът е в интервала 26-28-и февруари, а записването ще бъде допустимо до 19-ти.

Опитният ментор ще запознае българските си сътрудници с методология „ Боавен “, известна в международен мащаб. Бившият шеф на академията на „ Литекс “ е основател на профилирано допълнение към подготвителния развой за усъвършенстването на състезателите на равнище детско-юношески и мъжки футбол.

Визитката на французина несъмнено не е инцидентна - включва функции като механически шеф на катарската футболна федерация, основен управител на „ Котон Спорт “ в Камерун, шеф на академията на „ Амиен “, „ Гренобъл “, където стартира и развива международния първенец с Франция Оливие Жиру, „ Ал Ахли “ и др.Той е и консултант в школата на „ Хебър “ Пазарджик.

Неговата методология се е употребила и в редица елитни френски клубове, измежду които в академиите на Лион, Монпелие, Каен тъй наречените

Записванията се реализират на телефон 0888 88 11 02 и/или имейл адрес [email protected].
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР