Видни лица влизат в Изпълкома на Димитър Бербатов. Кандидатът за

...
Видни лица влизат в Изпълкома на Димитър Бербатов. Кандидатът за
Коментари Харесай

Бербатов обяви екипа си в борбата за президентския пост на БФС

Видни лица влизат в Изпълкома на Димитър Бербатов. Кандидатът за началник на БФС разкри екипа си. Изборите за правоприемник на Боби Михайлов са в петък.
Бербатов работи към този момент 3 години със Стилиян Петров и Мартин Петров. Към тях ще се причислят Петър Хубчев, Пламен Марков, Христо Борисов (Payhawk), Атанас Пеканов (политик), Георги Владов (юрист), проф. Георги Попов - работи към УЕФА, Дарин Маджаров ( " Уча.се " ), Петър Ганев (финансист), Велизар Величков, Костадин Димитров - кмет на Пловдив, Методи Байкушев - кмет на Благоевград, и Ясна Ставрева (юрист). Всички те ще бъдат препоръчани на изборите.
" Кого ще предпочетат клубовете, ще разберем. Каквото зависеше от нас, го направихме за тези 3 години. Ако публицистите не бъдат позволени до конгреса, това ще бъде първият сигнал, че нещо се готви. Футболът е феномен и всички малко или доста се интересуваме от него.
Изпълкомът на БФС, който избрахме, са хората, на които ще бъде гласувано доверие дружно да работим за по-доброто на българския футбол.
Опитали сме да има микс от футболни хора, адвокати, икономисти, финансисти, хора, които вършат футбола какъвто е - бизнес артикул.
Сменихме някои имена в Изпълкома, тъй като времената се трансформират. Човек се развива. Някои от хората от предходния ни Изпълком са в залата и не престават да са с нас. Не се тревожа, когато би трябвало да се стигне до избрани решения. Не недооценявам качествата на нито един. Продължаваме и действаме напред. Каузата е по-голяма от всички нас. Те имат моето почитание ", разгласи на конференция Бербатов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР