Видни астролози от цял свят направиха любопитно проучване. Те анализираха

...
Видни астролози от цял свят направиха любопитно проучване. Те анализираха
Коментари Харесай

Милиардерите се раждат най-често под тези зодиакални знаци

Видни астролози от целия свят направиха любопитно изследване. Те проучиха датите на раждане на най-богатите хора в света и показаха прецизен лист със зодиакалните съзвездия, под които най-често се раждат сполучливи предприемачи, които бързо стават милиардери.
Вече е  известно под кои знаци на зодиака най-често се раждат милиардерите. За да се обясни изцяло всичко, от списание „ Форбс “ проучиха датите на раждане на най-богатите хора в света.
Дева
12% от общия брой на доста богатите хора са родени под този зодиакален знак. Шансовете на Дева да забогатее са по-високи от тези на всички останали представители на астрологичния кръг. Девите са работливи, общителни и харизматични. Тези качества им оказват помощ да основат доста потребни познанства. Да не забравяме и за техния формализъм. Те проучват всичко и изпипват всеки подробност до съвършенство. Е, няма по какъв начин освен това състояние да не са на върха.
Водолеи
8% от общия брой на богатите хора в света са представители на знака Водолей. Те са толкоз свободолюбиви, че постоянно подценяват фамилията в името на кариерата си. Водолеите отделят доста време за работа. Ето за какво те реализират огромни триумфи в областта на бизнеса. Вярно е, че постоянно това е за сметка на връзките в фамилията, само че финансовите триумфи са в интерес на всички.
Овен
Както в тази ситуация с Водолея, измежду милиардерите - 8% са родени под знака на Овен. Тези представители на зодиакалната дузина са работливи, целенасочени и доста упорити. Те са подготвени да употребяват всеки способ за реализиране на задачите си. Всеотдайни са както в фамилията, по този начин и в бизнеса.
Риби
Представителите на зодия Риби напълно умерено понасят всевъзможни удари на ориста. Ето за какво, те се приспособяват съвършено към обстановката и откриват постоянни бизнес връзки. Освен това, представителите на тази зодия са доста харизматични и хитри. Парите постоянно им идват елементарно. Не се постанова да работя за тях толкоз старателно, както останалите зодии.
Козирог
Козирозите са извънредно студени и пресметливи. Бързо се изкачват по кариерната стълбица. Те постоянно имат проект за деяние, към който сполучливо се придържат. Никога не се оставят без проект „ В “ като запаса. Също по този начин, да вършат огромни пари им оказва помощ тяхната невероятна дисциплинираност и любовта към компликациите. Няма метод Козирог да се откаже при среща с някаква компликация. Напротив, това ще го стимулира още повече да докара работата до сполучлив край.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР