Видинското общинско предприятие "Обреден дом" организира абсурдна томбола, в която

...
Видинското общинско предприятие "Обреден дом" организира абсурдна томбола, в която
Коментари Харесай

Във Видин разиграха абсурдна томбола с награда - чистене на гроб!

Видинското общинско дружество "Обреден дом " провежда неуместна лотария, в която печелившият получи едногодишно гратис поддържане и разчистване на гробно място. Разиграването на печеливши билетчета, в тази ситуация номерчета на квитанции за платени гробни места през 2017 година, бе проведено по време на Новогодишните празници, което в допълнение втрещи видинчани.
Организаторите се похвалиха, че томболата е първа по рода си (може би, тъй като на различен надали би му хрумнал подобен сарказъм), а задачата била да се насърчат хората да се грижат и чистят гробовете на своите близки. За по-голяма пък церемониалност видинските общински чиновници разиграха томболата по една от локалните малките екрани, от чийто екран оповестиха "късметлията ".
Колкото и да му се желае на човек да съзре нововъведение и позитивизъм в случката, то разиграване на местата за безконечен покой надали може да се впишат по някакъв метод в хазартна игра, каквато е томболата.
По всичко проличава обаче, че не такова е мнението на видинските управници от ГЕРБ, чийто опити за автентичност се изчерпват само и единствено в две думи - нелепа некадърност.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР