Видински деца писаха в конкурса на "Български пощи" "Най-красиво писмо

...
Видински деца писаха в конкурса на "Български пощи" "Най-красиво писмо
Коментари Харесай

Деца писаха най-красивото писмо до Дядо Коледа

Видински деца писаха в състезанието на "Български пощи " "Най-красиво писмо до Дядо Коледа ". Желанията на множеството от тях са да открият под елхата нов компютър или различен тип електронна техника - плейстейшън, телефон и даже детектор на лъжата. В писмата си до положителния дъртак децата са записали до най-малка детайлност каква техника желаят да получат, описа Петър Данчев от Областната пощенска станция във Видин:
"Може да се каже, че тази година се вижда доста огромна устременост на децата към техниката. Дори има писма, които аз не мога до края да схвана, макар че се имам за компютърно образован човек...Тази година по-малко са писмата от момиченцата, които желаят гримове, множеството са се насочили към техниката. Много от децата очевидно не имат вяра, че Дядо Коледа самичък прави подаръците, а ги купува. Ето тук желае плейстейшън и споделя: "Конзолата сега е на понижение и няма да вземе огромна част от вашия бюджет... "
За по-сигурно част от децата са изпратили по повече от едно писмо. В някои случаи са получили помощ и от своите родители, изясни пощенският чиновник:
"Личи си, че едното писмо е написано в съавторство с мама и в него се пожелава Видин да стане доста хубав град: "Направете по този начин, че всички да са здрави и доста щастливи и да има доста деца, с цел да си играем. След няколко дни същото момиченце написа: "Мили Дядо Коледа, желая 4 подаръка... "
Всяко дете се е постарало да зарадва Дядо Коледа с красива рисунка. Някои са му изпратили и подарък. Тази година в състезанието са постъпили над 50 писма от Видин. Сред тях няма отличени, само че всяко дете, показало адрес за преписка, ще получи отговор персонално от белобрадия дъртак.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР