Видинчанин заби колата си в стълб във Врачанско, спътничката му

...
Видинчанин заби колата си в стълб във Врачанско, спътничката му
Коментари Харесай

Видинчанин се заби с колата си в железобетонен стълб във Врачанско, спътничката му пострада

Видинчанин заби колата си в дирек във Врачанско, спътничката му пострада, предадоха от регионалната дирекция на пресцентъра на Министерство на вътрешните работи в града под Околчица.
Произшествието е станало през вчерашния ден към 9 часа в Сираково. Катастрофирал лек авотомобил "Нисан Патфайдър ". Водачът на колата излязъл вляво по посока на придвижването си отвън пътното платно и се забил в железобетонен електрически дирек. Возилото е благосъстоятелност и ръководено от 58-годишния Р. И., от Видин.
Вследствие на случая няма жервти. Ранена е возещата се на предна дясна седалка 62-годишна П. И., жителка на същия град. Тя е превозена с реаномобил до центъра за незабавна здравна помощ в Бяла Слатина, където е открито, че е с фрактура на ляво коляно.
Щетите по колата и стълба са на стойност за към 2 000 лв.. Причина за тежкия случай е несъобразена скорост по отношение на пътните условия - влажен път и съществуването на пътни неравности и дупки.
Водачът на автомобила е тестван за алкохол с дрегер, като уредът посочил негативен резултат. Образувано е следствено дело във Враца.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР