Видин. Проведох работна среща, на която кметовете поставиха проблемите на

...
Видин. Проведох работна среща, на която кметовете поставиха проблемите на
Коментари Харесай

Цветан Цветанов във Видин: Силата на ГЕРБ са хората

Видин. Проведох работна среща, на която кметовете сложиха проблемите на своите общини. Тези проблеми до един са решими, тъй като през днешния ден страната ни е постоянна, тъй като през днешния ден страната ни решително е поела по единствения вероятен път – европейския. Това съобщи заместник-председателят на Политическа партия ГЕРБ и ръководител на ПГ на Политическа партия ГЕРБ Цветан Цветанов по време на среща с членове на регионалната конструкция на партията във Видин, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.
Цветанов акцентира, че през днешния ден България има извънредно висока интернационална оценка – доказателство за това са както срещите на премиера Борисов с европейските водачи, по този начин и подхванатите стъпки за поддържане на положителните връзки със прилежащи на страната ни страни. Заместник-председателят на ГЕРБ беше безапелационен, че България ще има едно сполучливо председателство на Европейския съюз, с което ще бъдем положителният образец за вероятността на Западните Балкани. Единственото, към което се стремим, е да бъдем градивни и да решаваме проблемите дружно, да противодействаме на популизма и на тези, които се пробват да разделят обществото, съобщи Цветан Цветанов. „ За мен е извънредно впечатляващо, че макар компликациите ние успяхме да преодолеем популизма, който имаше на президентските избори и да се подготвим доста отговорно за парламентарните. Спечелването на парламентарните избори даде опция страната ни да бъде постоянна “, съобщи Цветанов. Заместник-председателят на ГЕРБ акцентира, че тази непоклатимост води и до положителни доходи в бюджета, които на собствен ред дават опция страната да подкрепя общините – в тази връзка Цветанов даде образец с целевата помощ, която в края на 2016 година Правителството на Бойко Борисов даде на няколко общини в област Видин.
По отношение на напрежението, което потегли от Асеновград, заместник-председателят на ГЕРБ съобщи, че това са проблеми, наслагвани с десетилетия. „ Това, което всеки от нас би трябвало да направи, е да поставим оптимални старания да се интегрират ромите, а това минава през образованието. Затова и в нашата управническа стратегия образованието е един от главните акценти “, съобщи Цветан Цветанов. Заместник-председателят на Политическа партия ГЕРБ добави, че сега се координарат дейностите сред няколко министерства, тъй че за новата образователна година всички деца да бъдат в класните стаи и в детските градини. „ Сериозно осъждаме всеки един престъпен акт. Но всички институции, както и обществото, би трябвало да създадем всичко допустимо, с цел да понижим напрежението, тъй като когато напрежението ескалира, не се вземат решение проблемите “, безапелационен беше Цветанов.
Пред присъстващите в залата на Симфониета – Видин над 300 членове на ГЕРБ - Видин националният представител и регионален координатор на партията Владимир Тошев регистрира, че все още в структурите на ГЕРБ в област Видин членуват над 2100 индивида, партията има построени организации във всички 11 общини в региона, 6 от общинските кметове са от ГЕРБ. Тошев означи, че не постоянно до хората стигат триумфите, които ГЕРБ има на национално и на локално равнище. Затова наша задача е да създадем клубове на ГЕРБ във всички обитаеми места на региона, тъй като единствено по този начин, посредством директен контакт с хората, ще можем да дадем отпор на популизма на останалите политически сили, отпред с Българска социалистическа партия ”, сподели Тошев.
Цветан Цветанов връчи членски карти на 50 новоприети членове на видинската общинска организация на Политическа партия ГЕРБ. Той благодари на новоприетите членове, че са се доверили на ГЕРБ. „ Това, че непрестанно в структурите на ГЕРБ влизат нови членове, е доказателство за положителното развиване на партията, както и добра оценка за работата на локалната организация “, уточни заместник-председателят на Политическа партия ГЕРБ. „ Силата на ГЕРБ е, че имаме почтени кметове, почтени общински съветници и регионални шефове, само че най-голямата мощ са хората, които членуват в партията “, съобщи Цветан Цветанов. „ Благодаря ви, че сте тук, благодаря ви, че ви има. Защото без всички нас няма по какъв начин да има ГЕРБ и няма по какъв начин да има днешното устойчиво ръководство ”, безапелационен беше заместник-председателят на ГЕРБ.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР