Видин. Ние сме хора, които знаят да се борят и

...
Видин. Ние сме хора, които знаят да се борят и
Коментари Харесай

Европейски избори 2019 г.: Валери Симеонов, НФСБ: Ние сме хора, които знаят да се борят и да защитават интересите на България

Видин. Ние сме хора, които знаят да се борят и да пазят ползите на България. Това сподели по време на предизборна среща във Видин Валери Симеонов, лидер на листата на Коалиция „ Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа) ”, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Видин . Симеонов уточни, че резултат от неговата активност са оградата, построена по границата с Турция, и дисциплинирането на туристическия бизнес. „ Акциите, които персонално аз организирах, с цел да покажа, че страната е по-силна от мутрите по Черноморието. Исках да покажа, че Законът е по мощен, стига да има предпочитание да се съблюдават “, съобщи Валери Симеонов.
Той добави, че е защитил ползите на дребния бизнес, като е оказал помощ на хората, които са имали казани за ракия, както и правата на притежателите на дребните бензиностанции, които също били пред закриване, а също и притежателите на земи, отдадени на аренда. Валери Симеонов означи, че е защитил и ползите на българските общности в чужбина, като доста хора от тези общности са пристигнали да завършат образованието си в страната ни. „ Успяваме с огромни старания да задържим цената на електрическата енергия за бита към този момент 5-та година. За това излизаме пред вас със самочувствието на хора, които могат да се борят за вас и не се боят да посочват грешките на всеки един, без значение от това дали е от нашите сътрудници или от опозицията “, съобщи Валери Симеонов.
Анна ЛОЗАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР