Видимостта в някои части е намалена.Още бури се формираха близо

...
Видимостта в някои части е намалена.Още бури се формираха близо
Коментари Харесай

Очевидци на магистрала Тракия: Вали като из ведро, пътят не се вижда

Видимостта в някои елементи е понижена.

Още стихии се образуваха близо сред Ямбол, Елхово и Нова Загора, оповестяват синоптиците

Мощна стихия удари Автомагистрала „ Тракия “ в региона на Стара Загора. Това оповестяват очевидци, които в този миг се движат по автомагистралата в посока Бургас, предава Флагман. 

Поройният дъжд ги е заварил малко след Стара Загора.

" Тръгнахме от София, през целия ден времето е несигурно, ту вали, ту стопира, само че в региона на Стара Загора стартира проливен дъжд. Буквално не виждахме пътя. Имаше и спрени коли в спешната лента поради ниската видимост ", описа очевидецът пред Флагман..

Според синоптиците от Meteo Balkans още стихии се образуваха близо сред Ямбол, Елхово и Нова Загора. Малко след 15 ч. се заоблачи и в Бургас, прогнозата е да завали към 18 ч., като дъждът да бъде съпроводен с гръмотевици. 

За през днешния ден е разгласен жълт код в 15 области за рисково време. Предупреждението е за дъждове с гръмотевици в областите в областите Монтана, Враца, София - град и област, Ловеч, Габрово, Стара Загора, Хасково, Кърджали, Смолян, Пловдив, Пазарджик, Благоевград, Перник и Кюстендил. Очакваните количества на преваляванията са 30-35 мм. Въпреки че Бургас не попада в „ жълтата зона “, чака се и тук да завали.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР