Видимостта означава много, когато някой се опитва да изгради компания

...
Видимостта означава много, когато някой се опитва да изгради компания
Коментари Харесай

6 преки пътища към видимостта на бранда: Част 2

Видимостта значи доста, когато някой се пробва да построи компания от нищото – тя е инструментът, който обезпечава трафик, известност и известност. Без нея даже най-хубавият бизнес, предлагащ най-хубавата стойност, може да остане неусетен от масите, споделя Джейсън ДеМерс, изпълнителен шеф на EmailAnalytics в първата част на тази публикация, която ви представихме през вчерашния ден. Ето какво още има да ни опише той.

Вирусно наличие

Този известен развой е цяло изкуство, което изисква шанс и уместно време, с цел да бъде сполучлив – само че в случай че това се случи, можете да попаднете в полезрението на обществеността. Проблемът с вирусното наличие е основаването на нещо практично, вълнуващо, ново и синхронизирано по едно и също време. Ако търсите ентусиазъм, разгледайте рекламите на Dollar Shave Club. Едно от видеата бе изненадващо, занимателно и оферираше добра информация за марката – и най-после събра близо 25 млн. гледания.

Локално SEO

Оптимизацията на търсещите машини е идеална дълготрайна тактика за привличане на трафик и създаване на известност, само че най-големият му минус е, че затруднява новите бизнеси да се включат. Отнема месеци да се построи инерцията, нужна да се види цялостната му стойност. Ако обаче вместо това се стесни фокусът до локално SEO, с локализирани основни думи, ранкирането може да бъде Тускорено.

Дебат

Можете да опитате да предизвикате спор по дадена тематика. Обикновено противоречивите въпроси притеглят доста мнения и реакции. Тук би трябвало да внимавате, тъй като засягането на някои тематики може да е рисковано. Коментирайте непопулярно, само че търпимо мнение и не се опасявайте да се борите за него. Платформата Adobo употребява деликатно този инструмент, когато разгласява изследване в Съединени американски щати, обвързвано с най-спорните тематики измежду хората в страната. Това провокира плевел отзив.

Тези рекомендации няма сами да повдигнат бизнеса ви. Някои от тях са практични единствено в ранните стадии от развиването ви. И въпреки всичко, в случай че се пробвате да получите по-голяма видимост за марката ви бързо, само че нямате бюджет за огромна рекламна акция, това са солидни тактики, на които да се опрете.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР